Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.3 12 10
Call-Girls
54189
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Μήνυμα στην άντζυ και της λέω σήμερα θέλω να ξεμουνιασο την πατρίτσια αμε μου λέει που θα δεις λέω στο χώρο της για 1 ώρα
εφτασα νωρίτερα στο ξενοδοχείο και λέω να μπω να πιω ένα ποτάκι στο δίπλα στριπτιζάδικο
παρέλαση από μουνιά μέσα με πλησίασαν αρκετά κορίτσια αλλά δεν πήρα καμία για χορό
ξαφνικά έρχεται μία ανεξάρτητη που είχα γνωρίσει στο ίνσταγκραμ και είχα περάσει ωραία μαζί της με αναγνώρισε
ηρθε και έκατσε κοντά μου την κέρασε ένα ποτό και αρχίσαμε την συζήτηση
οπως καθόμασταν μου πιάνει την πούτσα
κάτσε καλά της λέω γιατί έχω ραντεβού τώρα εσένα θα σε περιποιηθώ άλλη μέρα
πηγαίνω στην υποδοχή και αφού κάνω τον απαραίτητο έλεγχο ανεβαίνω πάνω
μόλις μου ανοίγει την πόρτα αντίκρισα μία μουναρα σαν κι αυτές που παίζουν ερωτική ταινία στο brazzers
εμεινα μαλάκας
από Βραζιλία το κορίτσι πρόσωπο άγριο πουτανε ξανθό μαλλί σιλικονάτο στήθος με κωλαράκι ποίημα όπως το βλέπετε στις φωτογραφίες με διάσπαρτα τατουάζ
είχε βάλει μόνο το σουτιέν χωρίς βρακί ξυπόλυτοι τρελάθηκα
με πλησιάζει και μου ψιθυρίζει στο αυτί θέλω να σε φάω
εχασα την μιλια μου δεν έλεγα τίποτα με κάρφωνε συνέχεια με τα μάτια της και έπαιζα με το μουνάκι της
με συνόδεψε στο μπάνιο και καθόταν στην πόρτα και με περίμενε να τελειώσω το ντουζ και δεν σταματούσε να παίζει με το μουνάκι της
αυτό ήταν έτσι βρεγμένος που ήμουνα ορμάω και αρχίζει το έργο
πέφτει στα γόνατα της πιάνω το μαλλί αλογοουρά και της το δίνω στο στόμα πιπα διαστημική τον έφτυνε και τον έπαιρνε μέχρι το λαρύγγι και δεν έλεγε να σταματήσει
την ξαπλώνω στο κρεβάτι και ορμάω στο μουνάκι της με την γλώσσα μου και τα δάχτυλα μου
την στήνω στα τέσσερα παίρνω baby oil και της το απλώνω στο κώλο δένω ένα προφυλακτικό κάτω χαμηλά στα αρχίδια για να γίνει όσο πιο σκληρή η πούτσα και ενα κανονικά
η πούτσα είχε γίνει κόκκινο αίμα
και μπαίνω μέσα της αργά και βασανιστικά μία τον έβαζα και μία τον εβγαζα μετά γλειφομούνι και πάλι η γκόμενα είχε τρελαθεί έπιανε τα σεντόνια όσο πιο δυνατά μπορούσε είχε καυλώσει απίστευτα σε σημείο οργασμού και εκεί με πότισε με τα υγρά της πραγματικά τέτοιο πράγμα δε μου έχει ξανασυμβεί
ξανά στήσιμο στα τέσσερα και εκεί της έδωσα το μουνί στο χέρι την γαμούσα ασταμάτητα για μισή ώρα μέχρι που έγινε μούσκεμα και με πότισε ξανά με τα υγρά της
ιεραποστολικό από πάνω στα πλάγια και την πότισα σπέρμα στο λαιμό
πραγματικά φοβερή εμπειρία η γκομενα είναι εξαιρετική πέρασα τέλεια μαζί της και εκείνη επίσης
Να είστε καλά και να γαμάτε καλύτερα
εφτασα νωρίτερα στο ξενοδοχείο και λέω να μπω να πιω ένα ποτάκι στο δίπλα στριπτιζάδικο
παρέλαση από μουνιά μέσα με πλησίασαν αρκετά κορίτσια αλλά δεν πήρα καμία για χορό
ξαφνικά έρχεται μία ανεξάρτητη που είχα γνωρίσει στο ίνσταγκραμ και είχα περάσει ωραία μαζί της με αναγνώρισε
ηρθε και έκατσε κοντά μου την κέρασε ένα ποτό και αρχίσαμε την συζήτηση
οπως καθόμασταν μου πιάνει την πούτσα
κάτσε καλά της λέω γιατί έχω ραντεβού τώρα εσένα θα σε περιποιηθώ άλλη μέρα
πηγαίνω στην υποδοχή και αφού κάνω τον απαραίτητο έλεγχο ανεβαίνω πάνω
μόλις μου ανοίγει την πόρτα αντίκρισα μία μουναρα σαν κι αυτές που παίζουν ερωτική ταινία στο brazzers
εμεινα μαλάκας
από Βραζιλία το κορίτσι πρόσωπο άγριο πουτανε ξανθό μαλλί σιλικονάτο στήθος με κωλαράκι ποίημα όπως το βλέπετε στις φωτογραφίες με διάσπαρτα τατουάζ
είχε βάλει μόνο το σουτιέν χωρίς βρακί ξυπόλυτοι τρελάθηκα
με πλησιάζει και μου ψιθυρίζει στο αυτί θέλω να σε φάω
εχασα την μιλια μου δεν έλεγα τίποτα με κάρφωνε συνέχεια με τα μάτια της και έπαιζα με το μουνάκι της
με συνόδεψε στο μπάνιο και καθόταν στην πόρτα και με περίμενε να τελειώσω το ντουζ και δεν σταματούσε να παίζει με το μουνάκι της
αυτό ήταν έτσι βρεγμένος που ήμουνα ορμάω και αρχίζει το έργο
πέφτει στα γόνατα της πιάνω το μαλλί αλογοουρά και της το δίνω στο στόμα πιπα διαστημική τον έφτυνε και τον έπαιρνε μέχρι το λαρύγγι και δεν έλεγε να σταματήσει
την ξαπλώνω στο κρεβάτι και ορμάω στο μουνάκι της με την γλώσσα μου και τα δάχτυλα μου
την στήνω στα τέσσερα παίρνω baby oil και της το απλώνω στο κώλο δένω ένα προφυλακτικό κάτω χαμηλά στα αρχίδια για να γίνει όσο πιο σκληρή η πούτσα και ενα κανονικά
η πούτσα είχε γίνει κόκκινο αίμα
και μπαίνω μέσα της αργά και βασανιστικά μία τον έβαζα και μία τον εβγαζα μετά γλειφομούνι και πάλι η γκόμενα είχε τρελαθεί έπιανε τα σεντόνια όσο πιο δυνατά μπορούσε είχε καυλώσει απίστευτα σε σημείο οργασμού και εκεί με πότισε με τα υγρά της πραγματικά τέτοιο πράγμα δε μου έχει ξανασυμβεί
ξανά στήσιμο στα τέσσερα και εκεί της έδωσα το μουνί στο χέρι την γαμούσα ασταμάτητα για μισή ώρα μέχρι που έγινε μούσκεμα και με πότισε ξανά με τα υγρά της
ιεραποστολικό από πάνω στα πλάγια και την πότισα σπέρμα στο λαιμό
πραγματικά φοβερή εμπειρία η γκομενα είναι εξαιρετική πέρασα τέλεια μαζί της και εκείνη επίσης
Να είστε καλά και να γαμάτε καλύτερα
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 24, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Σεπτεμβρίου, 2024
Μάστορα η κοπέλα έχει φύγει πριν ένα μήνα και παραπάνω....
andronikos3
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Γεροπιπακια διάβασε καλύτερα ημερομηνία συναντησεις
Elganador
29 Σεπτεμβρίου, 2024
@andronikos3 Ημερομηνία συνάντησης: Ιανουαρίου 24, 2024
golden21
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις και τον Elganador για τα καλά του λόγια μιας και με γνωρίζει τόσο καλά..... Η κοπέλα έχει φύγει πριν ένα τρίμηνο και πρώτη φορά ήρθε τον Φεβρουάριο 2024. Δεν αντίλαμβανομαι τι έγραψα λάθος και γιατί η κριτική γράφεται τώρα τον Σεπτέμβριο αλλά οκ όπως φτιάχνεται κανεις....
andronikos3
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4