Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 184 10
Call-Girls 756836
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Να καταθέσω και εγώ την εμπειρία μου με την υπέρτατη καύλα Αντριάννα. Ημερομηνία ενδεικτική μιας και έχουν περάσει 2 χρόνια,αλλά οφείλω να προσθέσω και εγώ το λιθαράκι μου,ναι είναι παλιός ο λογαριασμός μου αλλά μια που τον έκανα πριν αρκετά χρόνια και τώρα ξαναμπήκα.παιρνω τηλ την Αντριάννα να κανονίσω ραντεβού,ήθελα δυωρο αλλά μου λέει ας γίνει μιάμιση μιας και είναι πρώτη μας γνωριμία,λέω εντάξει και κανονίζουμε για το μπιλ.κανω το ντουζακι μου και περιμένω,χτυπάει η πόρτα και ανοίγω και παθαίνω τη πλάκα μου,μου έβγαλε μια καύλα αλλο πράγμα,μου σηκώνεται με τη μία το βλέπει και μου πετάει τις βυζάρες της άνιο και μου βάζει το πρόσωπο ανάμεσα,μετά από λίγο κατεβαίνει και μου κάνει μια πιπαρα, ε δεν άντεξα και πολύ και κατέθεσα,γρήγορο ντουζακι και πάμε για πρωκτικό αφού παίξαμε λίγο και με έκανε μπάνιο με τα καυλωζουμια της,μου λέει τώρα θα μου γαμησεις το κωλαρακι,από τις πιο ωραίες σφιχτές τρυπουλες που έχω συναντήσει,να μην τα πολύ λόγω κατάθεση στη κωλαρα της ,ντουζακι και αραζω λίγο να καπνισω και μετά από λίγο μου έρχεται και παίρνει άλλη μια πίπα για σεμινάριο με κατάθεση στις βυζάρες της...αυτά από εμένα,ελπίζω να μην σας κούρασα... Αντριάννα μου είσαι ότι καλύτερο για εμένα στο χώρο,η ταπεινή μου και προσωπική μου άποψη βεβαια

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 26, 2024
Διάρκεια
1μιση ώρα
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;