Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 3 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 16112
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Περιορισμένες οι επιλογές, εκτός Λατίνων, και η επιλογή της Mila ήταν εύκολη με βάση τις φωτογραφίες και τις καλές κριτικές, αν και λίγες.

Χτυπάει η πόρτα και βλέπω μια νεαρή ομορφούλα γυναίκα, τυλιγμένη με μαύρο παλτό και μπότες στρατιωτικού τύπου. Σκέφτομαι ήρθε βαρυχειμωνιά και δεν το κατάλαβα.

Πολύ έμπειρη στο χώρο και αυτό βγαίνει στη συνάντηση και δεν μου άρεσε. Με το που βγαίνει από το φρεσκάρισμα είχε τα μωρομάντηλα έτοιμα στο χέρι. Ωραίο προσωπάκι και σωματάκι, αν και ελαφρώς πιο γεμάτο από τις φωτογραφίες. Δύο μόνο tattoo αλλά με επέμβαση στο στήθος (προφανώς) και στα χείλια.

Θέτει κανόνες που επίσης δεν μου άρεσε, όχι φιλιά και μην αγγίζετε. Πολύ καλή στην πίπα και στον αγώνα δεν είχα παράπονο. Πολύ καλά Αγγλικά και στο social είναι ευχάριστη.

Άλλη μια συνάντηση με μια νέα και όμορφη γυναίκα αλλά μάλλον αρκετά pro για εμένα, ίσως έτσι να εξηγούνται οι δύο μόνο κριτικές. Ίσως πάλι να την πέτυχα μόλις ξύπνησε και δεν είχε πολύ όρεξη.

Βλέπω νέες αφίξεις ας ελπίσουμε σε καλές υπηρεσίες και σε ακόμη περισσότερες αφίξεις.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι