Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 74 10
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πολύ καθυστερημένη κριτική έπειτα από δύο συναντήσεις.
παρακολουθώ το νήμα της Έλενας τα τελευταία δύο έχοντας σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τον χαρακτήρα της. 2-3 φορές της είχα σχολιάσει και εγώ και παρόλου που δεν με ήξερε είχε απαντήσει με πολύ ωραίο τρόπο. Ως λάτρης των μίλφ επιδίωξα να κλείσω ένα ραντεβού μαζί της αλλά λόγων διάφορων συνθηκών δεν είχε τύχει ως που έφτασε εκείνη η άγια μέρα που θα την συναντούσα από κοντά. Πολύ εύκολη και γρήγορη συνεννόηση κλείνετε το ραντεβού και πηγαίνοντας στο ξενοδοχείο σκεφτόμουν ότι πάω να γαμήσω την μάνα ενός φίλου μου η τη μάνα της κοπέλας μου.
Δεν καθυστέρησε καθόλου αντίθετα ήρθε και πιο νωρίς και όταν άνοιξα την πόρτα αντίκρισα αυτό που περίμενα μια ώριμη, όμορφη και σέξι γυναίκα της διπλανής πόρτας όπως λέμε σαν να πήγαινε μια βόλτα για καφέ. Μπαίνει μέσα λοιπόν με ένα απίστευτο χαμόγελο που φώτισε το πολύ μικρό και βουβό δωμάτιο, και ξεκίνησε να μου μιλάει σαν να γνωριζόμαστε χρόνια κάτι το οποίο στο πρώτο ραντεβού με κόμπλαρε είναι η αλήθεια.
Βγάζει τα σαμπουάν τα αφρόλουτρα τις οδοντόκρεμες τα καθαριστικά και τα πάει στο μπάνιο το ετοιμάζει και μπαίνω πρώτος για μπάνιο.
Το σώμα της είναι φυσικό και πολύ καλό για την ηλικία της που θα μπορούσε να βάλει και πολλές τριαντάρες κάτω.
Στα του αγώνα τώρα δεν βιάζεται καθόλου, ξεκινήσαμε με φίλιά και χαμουρεμα και μετά με ξεκινάει σε μια πίπα με μπόλικο γλείψιμο στα αρχίδια που κατάλαβε αμέσως ότι με τρέλανε και το έκανε για αρκετά λεπτά. στο σεξ δεν κλέβει καθόλου ούτε βιάζεται και δείχνει να το απολαμβάνει και να βγάζει μια απίστευτη καύλα. Πολύ καλή κουβεντούλα κάνουμε ένα τσιγαράκι και πάμε για τον δεύτερο και δυστυχώς τελευταίο γύρο. Όταν έφυγε ένιωσα ότι χαιρέταγα τον παράνομο δεσμό μου.
Εν κατακλείδι λοιπόν η Έλενα είναι μια ώριμη γυναίκα με πολύ καλό χαρακτήρα που τιμάει μέχρι και το τελευταίο ευρώ και στόχος της είναι να το απολαύσετε και οι δύο όσο μπορείτε. ‘έμεινα απίστευτα ικανοποιημένος και δεν βλέπω την ώρα να την ξανά συναντήσω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 24, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Θα την ξανασυναντούσες;