Λεπτομέρειες αξιολόγησης
9.0 4 10
Call-Girls
31867
Γενική βαθμολογία
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
10.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Εύκολη συννενόηση με το γραφείο χωρίς πολλά πολλά και το κορίτσι μας ήρθε στην ώρα του έτοιμο για πόλεμο! Έσκασε με ένα μικροσκοπικό φορεματακι με έναν αέρα που έβγαζε πολύ αυτοπεποίθηση! Κάτω από τα φορεματακι της υπήρχαν μόνο τα sexy μαύρα εσώρουχα ήταν μια καυλα, φορούσε μια πολύ όμορφη κολόνια και με είχε καυλωσει πριν καν ξεκινήσουμε! Λίγο κουβεντούλα στην αρχή ήταν πολύ φιλική και ξεκίνησε από μόνη της με πίπα στην οποία ήταν πολύ δυνατή το γούσταρε και φαινόταν! Στο σεξακι ήταν πολύ άγρια και έντονη μιλάμε για σκληρό γαμησι που το άντεχε και γούσταρε! Το σωματάκι είναι τέλειο δεν έχω να πω κάτι ειδικά το κωλαρακι… είχαμε δυο γύρους πολύ δυνατούς με αποκορύφωση όταν μου στήθηκε στα 4 και παρακαλούσε να την γαμησω σκληρά και δυνατά! Τρομερή κοπέλα δεν έχω λόγια! Πολύ ομορφη σχετικά ψιλή με τρομερό σώμα και σκυλίσια φάτσα που σε καυλωνει με ένα βλέμμα! Σίγουρα την προτείνω για οποίον θέλει μια δυνατή νύχτα…..
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Σεπτεμβρίου, 2024
Αυτό πάντως που είναι γκομενάρα, με τρομερό σώμα κ σκυλίσια φάτσα, έντονη πίπα κτλ κτλ …και χρησιμοποιείς υποκοριστικούς όρους… σεξάκι, μωράκι, σωματάκι…έχει πλάκα!
james034
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1