Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 3 10
Call-Girls 16529
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Καταρχάς η Ντάνυ ήρθε στο ραντεβού να περάσει καλά και η ίδια. Δεν ξέρω αν είχε τόσο όρεξη, κέφι και ενέργεια επειδή ήμουν το πρώτο ραντεβού αλλά ήταν απόλαυστική. Χαμογελαστή καθόλη τη διάρκεια, με διάθεση να χορέψει, να σε πειράξει και να παίξει μαζί σου.

Πιο συγκεκριμένα, ήρθε φορώντας μια ολόσωμη φόρμα που διέγραφε άψογα το κορμί της και είχε όλη την πλάτη έξω. Οι φωτογραφίες είναι πάρα πολύ κοντά στην πραγματικότητα. Μάλλον έχουν γίνει κάποιες επεμβάσεις αλλά τίποτα ακραίο ή κακόγουστο.

Είναι πολύ επικοινωνίακή αν και με λίγα αγγλικά αλλά θα θελήσει να σε μάθει και θα κάνει ερωτήσεις. Δε θα χρονοτριβήσει αλλά θα πάρει πρωτοβουλίες θα σε φιλήσει βαθιά, παθιάρικα με γλώσσα. Εναλάσσεται μεταξύ του υποτακτικού αλλά γίνεται και πιο ενεργητική. Πίπα ωραία με ματιές πονήρες, ενίοτε πρόστυχες. Εσώρουχα ωραία (κλασικα Βικτόριας Σίκρετ) όπως πρέπει να ναι.
Στο σεξ θα τα δώσει όλα θα σε κοιτάξει, θα σε προκαλέσει να ανεβάσεις ρυθμούς, θα αλλάξετε στάσεις, θα το ζήσει.

Συνοπτικά, ήταν από τις πιο ολοκληρωμένες και ευχάριστες εμπειρίες με εσκορτ. Η μόνη παραφωνία η καθυστέρηση 25 λέπτων λόγω κίνησης.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 20, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Putinikos
Νέο Μέλος
15
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 StarHero97, doc_lin, dracoumel και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Σεπτεμβρίου, 2024
Ρε αδερφέ αφού είναι Θεσσαλονίκη εσύ πως έκανες ραντεβού στην Αθηνα στις 20/9?
review reaction 3 hornyasfuck, Bartender 74
24 Σεπτεμβρίου, 2024
Δεν είναι και καμιά σπαζοκεφαλιά. Την προηγούμενη εβδομάδα την είδα που ήταν Αθήνα. Απλά τα πράγματα. Τώρα ήταν 18; 19; 20; τι σημασία έχει..
review reaction 1 Bartender 74, hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2