Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 11 10
Call-Girls
60429
Γενική βαθμολογία
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
μετά από προτροπή ενός γνωστού που την έχει τιμήσει αρκετές φορές έκλεισα ραντεβού με την Ρωξάνα , για μία ώρα σε ξενοδοχείο ... συνεννόηση με το γραφείο άψογη ,με ένα μήνυμα .. έρχεται ακριβώς στην ώρα της , όμορφα ντυμένη και πολύ κεφάτη ... χαμόγελο , λίκνισμα , πειράγματα , πονηριά ,σαν να έδινε παράσταση .. καθιστός στο κρεβάτι παρακολουθούσα το θέαμα και ήμουν σίγουρος ότι θα περάσω πολύ καλά ... βγάζει σιγά σιγά τα ρούχα της σε στυλ 9μιση εβδομάδες , ένοιωθα σαν τον Μίκι Ρούρκ στην ταινία .. αγγλικά καλά , μιλάει και λίγο ελληνικά , ειδικά τα πρόστυχα άψογα .. τι το ακολούθησε δεν χρειάζεται για τα περιγράψω αναλυτικά , είσαστε όλοι παλιές καραβάνες , και μπορείτε να τα φανταστείτε .. ήταν για μένα το τέλειο ραντεβού ... το καλύτερο που είχα ever .. χωρίς υπερβολή .. είχε πολύ όρεξη η κοπέλα και με την εμπειρία της κατάλαβε ακριβώς τι ήθελα .. είναι συνειδητοποιημένη και το απολαμβάνει και η ίδια.. παθιασμένα γλωσσόφιλα ( νομίζω ότι με την Ρωξάνα δεν μπορείς να τα αποφύγεις , και να θέλεις ..) βογκητά πολύ δυνατά , λίγο υπερβολικά , της έκλεινα το στόμα για να μην την ακούσει όλο το οικοδομικό τετράγωνο , γελούσε .. έκανε μόνο ένα λάθος , μου ζήτησε ότι θέλει να τελειώσω στα στήθια της ... όταν τα ακούει αυτά ο "μικρός" , κάτι τον πιάνει , μουλαρώνει .. ήταν όμως κάγκελο όλη την ώρα που για την ηλικία μου, το λες και κατόρθωμα ..από στάσεις , δεν χρειάστηκε να της ζητήσω τίποτα . μία - μία με την σειρά , όπως ήθελε αυτή .. απόρησα με τις αντοχές μου .. κάποια στιγμή χτυπάει το κινητό της , κοιτάω το ρολόι , είχαμε 10 λεπτά ακόμα .. νόμιζα ότι θα σηκωθεί να ετοιμαστεί αλλά αυτή πάει στο τηλέφωνο και παραγγέλνει λευκό κρασί .. έρχεται το κρασάκι , αυτή έκανε μπάνιο , βάζω να πιούμε , με την ησυχία της η Ρωξάνα .. "άστον να περιμένει μου λέει " .. έκατσε 10-15λ παραπάνω .. τελικά φεύγει με την υπόσχεση ότι θα τα ξαναπούμε .. θα είμαι μαλάκας αν δεν την ξανακλείσω .. αξίζει ,όχι μόνο για μία επανάληψη , πολλές ..
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα