Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 26 10
Call-Girls 144884
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ήταν η προτεινόμενη της τηλεφωνήτριας την οποία συμπάθησα αμέσως λόγο του ότι την είχε μπει στο μάτι μου από το προηγούμενο της τουρ αλλά μου είχε ξεφύγει. Την έκλεισα για μια ώρα αφού διάβασα και μερικές κριτικές και επιβεβαίωσα πως είναι για τα γούστα μου.
Με σπέσιαλ ντύσιμο και καλά παρφουμαρισμένος έσκασα στο ξενοδοχείο να την απολαύσω. Ανοίγει η πόρτα και βλέπω την ομορφιά των φωτογραφιών, ελάχιστες οι αποκλήσεις. Αρκετά κοντούλα και με πολύ ωραίο σώμα, έσκασε χαμόγελο και με γέμισε με θετική ενέργεια. Έκανα τα καθιερωμένα στο μπάνιο και μετά στο κρεβάτι έπιασε κατευθείαν δουλειά.
Το πιο φοβερό από όλα ήταν η πίπα, από επαγγελματία δεν μπορούσα να ζητήσω κάτι παραπάνω... deepthroat, mouthfuck, γλειψαρχίδι και άψογο γλείψιμο στο καυλί, τα έκανε όλα.... ακόμα και το eye contact ήταν ασυνήθιστα ωραίο.
Στο σεξ πολύ καλά στάνταρ επίσης, δεν είπε όχι σε τίποτα, δέχτηκε σκίσιμο στο doggy συνδυασμένο με χαστούκια στο κωλομέρι. Στο ιεραποστολικό πολύ καλή η επαφή με φιλιά στο στόμα και παθιασμένο σφίξιμο με τα ποδιά της γύρο από το κορμί μου.
Το κάναμε δυο φορές και ήταν συνολικά πολύ καλή συνάντηση. Είπα να κάνω μια δοκιμή αλλά δεν περίμενα να είναι τόσο καλή. Λογικά θα επαναλάβω, και ίσως δώσω παραπάνω να πάρω και έξτρα cim η cif.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 20, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή