Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 12 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Η κοπέλα είναι τσόντα κατευθείαν από τα στενά του Μεντεγίν, αυτό είναι δεδομένο, κορμί και κώλος πορνοσταρικός, πλαστικούρα μεν αλλά...
Εννοείται πως θα ήθελα να πάρω κώλο αλλά όχι και +100€ μην τρελαθούμε. Τυπική η κοπέλα σε υπηρεσίες, είχε λίγο υφάκι αλλά μετά είδε πως δεν είμαι κανας μαλάκας, ήμουν ευγενικός αλλά και απαιτητικός από την αρχή, της προσέφερα και λίγο ρούμι που είχα και της είπα για CIF ξεκάθαρα πράγματα, το δέχθηκε, πήγε για μπανάκι. Εβαλα latin rnb reggaeton μουσικές από την αρχή, της άρεσε, το σχολίασε οπότε και ξεκίνησε έναν χωρό-τρίψιμο πάνω μου. Στύση στο πι & φι δεν το συζητάμε, πίπα παγερά αδιάφορη, καθόλου ερωτισμό γενικότερα, φτιάχνεσαι μονο με την εμφάνιση. Μηχανική και λίγο βαριεστημένη, μετά την αδιάφορη πίπα της είπα να έρθει από πάνω και γύρισε μόνη της σε reverse cowgirl, γυρίσαμε στα 4 σύντομα όπου και μετά την έχυσα στο πρόσωπο, κλειστά μάτια, γενικά σαν να ήθελε να το αποφύγει... λίγο άβολη κατάσταση... Καταλαβαίνω πως αν δεν αρέσει κάτι στα κορίτσια πόσο μάλλον τελείωμα στο πρόσωπο, ποτέ δεν θέλω να κάνω κάτι που δεν τους αρέσει καθόλου ή την φέρνει σε άβολη θέση αλλά αφού το προσφέρει... και της το ξεκαθάρισα από την αρχή οπότε κλαιν μάιν. Δεν υπήρχε ιδιαίτερη χημεία ούτε στη κουβέντα, ρηχά Αγγλικά, δεν είχε κ πολλά κέφια, στον 2ο γύρο παίχτηκε μόνο doggystyle και είπα να μην την χύσω στο πρόσωπο. Έμαθα βέβαια πως είναι αδερφή της Λουτσιάνα και εκείνη ψιλοψόφια την πέτυχα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 29, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν