Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 27 10
Call-Girls 68669
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η επικοινωνία με το γραφείο εξαιρετική με δύο μηνύματα κλείστηκε το ραντεβού στο χώρο της κοπέλας για 1 ώρα
με υποδέχτηκε με ωραίο μπλε σκούρο νυχτικό μαύρο καλσόν μαύρα τακούνια και μαύρα σέξι εσώρουχα
θα συναντήσετε το κορίτσι τον φωτογραφιών χωρίς την λάμψη από ουκρανία Κίεβο με πολύ γλυκό και όμορφο πρόσωπο βυζί μεγάλο Φυσικό καθαρή από μπογιές
τα αγγλικά της είναι φτωχά

Χαιρετούρες και πήγε και έκατσε στην καρέκλα άνοιξε τα πόδια της και άρχισε να παίζει με το μουνάκι της αισθησιακά τρελάθηκα βγάζω τα ρούχα μου και ήμουνα έτοιμος να ορμήξω δεν ξέρω και εγώ πως κρατήθηκα πήγα έκανα ένα ντουζ και ακούω τα βογγητά της καυλωσα ξεπλένομαι καλά καλά και επιστρέφω στο δωμάτιο πλησιάζω και αρχίζω να την μυρίζω της τραβάω τα μαλλιά και αρχίζω να την φιλάω στο στόμα με γλώσσα φυλάει εξαιρετικά το κορίτσι
Φυλάω λαιμό αυτί βυζιά και κατεβαίνω και γλύφω το μουνάκι της με μανία που ηταν πολύ καθαρό και χωρίς μυρωδιές έπεσε στα γόνατα και το πήρε στο στόμα πίπα εξαιρετική υγρή βαθιά περιποίηση πέρασε κι από τα αρχίδια μια βόλτα
στα τέσσερα ιεραποστολικό πλαγιαστό από πάνω και κατάθεση στα όμορφα βυζάκια της
ντουζάκι και από τους δύο και επιστρέφουμε
και το δεύτερο ημίχρονο δεν άργησε να ξεκινήσει οπου δεν κάναμε σεξ κάναμε έρωτα με τους δικούς της χαλαρούς ρυθμούς δε σταματήσαμε καθόλου να φιλιόμαστε παθιασμένα στο στόμα το κορίτσι είναι φοβερό έφυγα πολύ ικανοποιημένος και σίγουρα θα τιμηθεί ξανά σύντομα

Να είστε καλά και καλό πάσχα σε όλους

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 14, 2023
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν: