Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 4 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 20779
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Τι να πεις για αυτή την κοπέλα.. Καιτάρα είσαι η καλύτερη! Πάντα άψογη, ντόμπρα και εξυπηρετικότατη. Εεεπ σας την φόρεσα μάγκες νομίζατε ότι λέω για την Αλεξα.. Χαχαχα!

Λοιπόν, Ρωσίδα από την Κάτω Νεάπολη (όποιος ξέρει, ξέρει) ετών 30, που πάνω από 25 δεν την κάνεις. Πανέμορφο πρόσωπο με τα μαλλιά πιασμένα κοτσίδα και εξαιρετικό σώμα, εφάμιλλο του τυφώνα, 2 κλικ πιο αγύμνανστο. 8 στο σώμα γιατί κατά την γνώμη μου έχει γίνει κακή δουλειά στο βυζί..

Έφτασε 15' νωρίτερα και αυτό με πόνεσε αργότερα, θα δείτε παρακάτω γιατί.. Εγώ ακόμα στο μπάνιο, της ανοίγω την πόρτα να μην περιμένει απέξω και της λέω "ήρθες νωρίς, ξεκινάμε μόλις τελειώσω το μπάνιο, οκ;" "οκ."

Μόλις βγαίνω και πάω να βάλω τo άρωμά μου, έρχετε το παίρνει το μυρίζει και παθαίνει ένα μινι κοκομπλόκο, τα ίδια είχε πάθει και η Λάουρα προχθες αλλά δεν πρόσεξα ποια από τις 3 προσπάθειες καταχώρησης της κριτικής τελικά ανέβηκε και αν υπάρχει αυτή η λεπτομέρεια. (Pegasus Exclusif, Parfum De Marly για όποιον ενδιαφέρεται)

Της κάνω την μαγική ερώτηση, υπάρχει κάτι που δεν θες/δεν σου αρέσει, και μου λέω όχι δάχτυλα, όχι φιλιά με γλώσσα, όχι έντονα πιασίματα στο σώμα μου, όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές Χαχαχα!.

Δεν θα τα πάμε καλά λέω από μέσα μου, αλλά πάμε να δούμε μήπως γυρίσει το πράγμα. Άλλωστε πολλά όχι γίνονται ναι στην πορεία..

Αρχίζουμε λίγο το φάσωμα, την κόβω λίγο ψυχρή και την ξαπλώνω κάτω για σπατουλάρισμα μπας και ζεσταθεί. Μετά από κανα δεκάλεπτο "slower, faster, dont stop" με κέρασε τα νόστιμα ζουμάκια της και ήρθε η σειρά μου.

Πολύ καλή πίπα, αργή όπως της ζήτησα. Είχα φτιαχτεί υπερβολικά που είχε τελειώσει, το πήρε πρέφα και σύντομα πέρασε σκουφί και με καβάλησε. Την άφησα να πάρει πρωτοβουλίες και να κάνει παιχνίδι μόνη της και όντως μετά από μερικά λεπτά είχαμε το 1-1 και ημίχρονο.

Παρότι μιλάει αγγλικά αρκετά καλά, δεν ήταν ιδιαίτερα ομιλητική. Πάμε και ντουζ εναλλάξ και κάπου εκεί που θαrρώ ετοιμαζόταν να αρχίσει να ντύνεται, μάλλον συνειδητοποίησε ότι έχουμε 2ωρο ραντεβου..

"We have two hours?" μου λέει, "Ναι" τη λέω και εγώ, "εκτός αν θες να το σχολάσουμε στην μία ώρα" της λέω.. "No, no it is good" μου απαντά και έρχεται με παίρνει αγκαλιά και σκάει γλωσσοφιλο. Μάλιστα χάρηκε τόσο πολύ που μου το ανακοινωσε κι όλας "I gave you french kiss".

Βέβαια μην χαίρεστε και πολύ εσείς που διαβάζετε, στο σύνολο παίζει να πήρα 3-4 γιατί από ότι κατάλαβα κάπου στην πορεία πρέπει κάποιο ψυχολογικό να την έπιασε και ξαναμαζεύτηκε μετά από λίγο Δάκρυ .

2ος γύρος στα 4 και μετά ιεραποστολικό με αρκετή διάρκεια και καλή συμμετοχή από την ίδια με φιλιά στο λαιμό και 1-2 παθιασμένα γλωσσόφιλα, κάπως έτσι είχαμε το 2-1. Τώρα είτε πριν το γύρο είτε μετά μου έκανε ενα περιποιημένο face-sit, όπου αρκετά γρηγορα ξανατελείωσε, ευτυχώς δηλαδή γιατί παραλίγο να μου σπάσει το διάφραγμα της μύτης όσο κορύφωνε. 2-2

Ντουζ και οι δύο και την κέρασα σπέσιαλ μασάζ, μπας και ξεκλειδώσει εντελώς. Καταπληκτική θέα τολμώ να πως η πλατούλα της.

Κάπου εκεί μετά το μασάζ την έπιασαν μάλλον τα ψυχολογικά, και μου λέει "κρυώνω παρε με αγkαλιά" και κάτι τέτοια. Όπως καταλαβαίνετε με την στενή επαφή δεν άργησε να ξεκινήσει ο τρίτος γύρος.

Πίπα και μετά καβάλημα σε γρήγορους ρυθμούς μέχρι να έρθει το 3-2. Καλόμαθε η δεσποινίς και με το που βεβαιώθηκε ότι τελείωσε, ήρθε και ξανακάθισε στο πρόσωπο μου μέχρι το 3-3 και το διάφραγμα της μύτης με σίγουρα μόνιμη βλάβη.

Κάπως έτσι έχουν απομείνει περίπου 20-25' μέχρι την λήξη όταν σηκώθηκε να πάει στο μπάνιο για το ντουζ. Πάω και εγώ μετά από αυτήν για το δικό μου ντουζ και μέχρι να τελειώσω είχε ντυθεί είχε στολισθεί και ήταν έτοιμη να φύγει, με περίπου 10-15' λεπτά να απομένουν. Deja vu και θλίψης εγώ, την πλήρωσα και έφυγε..

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 17, 2024
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
340€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
GeneralWinter
Ανώτερος
Εγγραφή:
1 Φεβ 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
38
Likes:
3.492
Πόντοι:
5.211
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 3 gymaster, linear, TOMCRUISE και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Σεπτεμβρίου, 2024
Μια χαρά πέρασες .. κόφτες δεν διάβασα
review reaction 1 hornyasfuck
18 Σεπτεμβρίου, 2024
1 ) Ἄν κατάλαβα καλά, ἦρθε περίπου 15 λεπτά νωρίτερα καί ἔφυγε περίπου 25 λεπτά νωρίτερα, ἄρα καθαρή ἀπώλεια χρόνου κάνα δεκάλεπτο, σωστἀ; 2 ) Ἄχ, τί τραβᾶνε καί τὰ διαφράγματα τῆς μύτης
review reaction 1 Bartender 74, TOMCRUISE
18 Σεπτεμβρίου, 2024
Έσωσες κόσμο πάντως...Καπέλο
review reaction 1 hornyasfuck, bigmountain, Bartender 74 και 1 ακόμα μέλος
18 Σεπτεμβρίου, 2024
"Ένα γλυκό πλάσμα με πολλούς κόφτες" .. δεν διαπίστωσα κανέναν κόφτη διαβάζοντας την κριτική σου ... ωραία πέρασες . και είναι κ γκομενάρα
review reaction 1 hornyasfuck
19 Σεπτεμβρίου, 2024
Όχι δάχτυλα όχι γλωσσόφιλα όχι «αγριάδες», θα έλεγα τρεις κοφτές αυτά. Το ότι έδωσε δύο-τρία φιλιά δεν λέει κάτι..
review reaction 1 hornyasfuck, xan4625, bigmountain και 2 άλλα μέλη
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5