Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 5 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Θα συμφωνήσω με τις προηγούμενες κριτικές, η φωτογραφίες είναι παλιές, είναι σαν να έχει βάλει το πρόσωπό της σε μηχανή του χρόνο με το υπόλοιπο σώμα απέξω και να έχει γεράσει μόνο η φάτσα, παρόλα αυτά εμένα δεν με πείραζε, πιστεύω ότι ακόμα φαίνεται όμορφη.
Τα μάτια της είναι πιο ανοιχτά από όσο φαίνονται στις φωτογραφίες, είχα ζητήσει να έρθει με κολάν αλλά τελικά ήρθε με ένα φόρεμα μέχρι τα γόνατα που και αυτό μου έκανε.

Γενικά έκανε αυτό που της ζήτησα, που δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο, όπως να στεκόμαστε ορθοί μπροστά σε ένα μεγάλο παράθυρο, εγώ με τη μπύρα μου και εκείνη με το red bull της, ώστε να μπορέσω να πιάνω κωλαράκι, δυστυχώς δεν είχε και πολύ να πιάσεις.

Εκείνη με χάιδευε που και που, την έβαλα στο καναπέ για φιλία και λίγο δάκτυλο εξωτερικά, γιατί μερικές δεν τους αρέσει να το βάλεις μέσα, προτιμούν κλειτορίδα.

Όταν έβγαλε τα ρούχα της, είχε ένα σημάδι καισαρικής αν θυμάμαι καλά, λίγες κοκκινίλες στον κώλο
Αλλά σφιχτό και αδύνατο σώμα με βυζιά σχεδόν άφαντες όπως δείχνουν οι φωτογραφίες

Πήγα για μπάνιο, κάναμε 3 – 4 στάσεις, φαινόταν να το απολαμβάνει, πίπα δεν ζήτησα γιατί δεν είμαι πολύ της πίπας

όταν τελειώσαμε την πήγα μέχρι την πόρτα του διαμερίσματος, φιληθήκαμε, μου είπε ότι πέρασε καλά και έφυγε.
δεύτερο γύρο δεν ζήτησα, προτίμησα να φάω χρόνο στα προκαταρτικά όπως της το είχα πει από την αρχή και εκείνη με ρώτησε γιατί, πιθανόν να της πέρασε από το μυαλό της, ότι μήπως δεν μου άρεσε.

Εγώ προσωπικά έμεινα ικανοποιημένος

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 16, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
tumadre
Νέο Μέλος
13
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Quarantaris, DirkDiggggler, doc_lin και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Σεπτεμβρίου, 2024
Το ότι δεν είσαι της πίπας, έχεις φάει κατευθείαν red flag. Παρακαλώ, να τον διώξουν από το site τον συναγωνιστή Πλατύ χαμόγελο

Χαλάει την πιάτσα

Π
review reaction 3 xan4625, hornyasfuck, Bartender 74
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1