Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 50 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 105626
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Εύκολη συνενόηση με την Έλενα από το γραφείο για το ραντεβού, το οποίο κλείστηκε με λίγα μηνύματα.

Οι νέες φωτό είναι απόλυτα ακριβείς μείον την λαμψη και συν μια δεκαετία τουλάχιστον στην αναγραφώμενη ηλικία.

Σε όλο το ραντεβού μου έβγαλε μια ψυχρότητα και αμηχανία. Απέφευγε την κουβέντα στα ημίχρονα και γενικότερα δεν νομίζω ότι είχαμε μεγάλη χημεία.

Πολύ καθαρή με φρεσκάρισμα μετά από κάθε γύρο. Θα μπορούσε να έιχε χρησιμοποιήσει το listerene μετά το κάπνισμα, αλλά δεν.

Δέχθηκε γλειφομούνι, δάχτυλα όμως όχι.

Πίπα καλή, αλλά με λίγο παραπάνω δόντι/ένταση από ότι θα ήθελα και ζήτησα.

Στο σεξ είχε πολύ καλή συμμετοχή με πειστικές κραυγές. Σε κάποιους γύρους είχαμε χρήση τζελ, σε κάποιους άλλους μόνο σάλιο.

Είχαμε περίπου 15' λεπτά στο ραντεβού και βιαζόταν να φύγει και τσίνισε όταν της ζήτησα να μου πάρει πίπα για να τελειώσω 4η φορά. Με τα πολλά το έκανε, αλλά με άγαρμπο τρόπο και χωρίς αποτέλεσμα.

Παρά τις διθυραμβικές κριτικές που με έκαναν να περιμένω μια δεύτερη Σάσα, μιας και μοιάζουν λίγο στο σωματότυπο, αλλά φευ.. εγώ είχα μια μέτρια εμπειρία που απείχε αρκετά..

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 15, 2024
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
320€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
GeneralWinter
Ανώτερος
Εγγραφή:
1 Φεβ 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
38
Likes:
3.492
Πόντοι:
5.211
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 piko, THV, astronaut80 και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Σεπτεμβρίου, 2024
4η φορά ?? ..θηρίο είσαι .. εγώ με το ζόρι μία , άντε δύο στο δίωρο Ματάκι
review reaction 1 GeneralWinter, hornyasfuck, Bartender 74
17 Σεπτεμβρίου, 2024
Το έχουμε πει είμαι μικρός και έχω ακόμα αντοχές...
review reaction 1 review reaction 3 xan4625, hornyasfuck, Bartender 74
17 Σεπτεμβρίου, 2024
Θα έλεγα πως η κριτική του διαπρεπούς και πολύ ...ενεργού συναγωνιστή Στρατηγού Χειμώνα αδικεί τη Λίζα μας (σ.σ. την έχω δει πολλάκις και την ξέρω πολύ καλά). Το ζητούμενο, σε τελική, είναι τι θέλει κανείς από ένα έσκορτ. Και εξηγούμαι: όποιος αναζητά ένα ρομπότ του σεξ για να ξεχαρμανιάσει και να εκτονωθεί, κάτι λογικό σε πιο μικρές ηλικίες και νταβραντισμένους παίκτες, ενδεχομένως να απογοητευθεί... Αντίθετα, ώριμοι κύριοι σαν του λόγου μου θα βρουν υπέροχο αυτό το πετίτ MILF
review reaction 1 hornyasfuck, GeneralWinter, Bartender 74
18 Σεπτεμβρίου, 2024
φίλε BILL THE KID, αρχικά σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Πραγματικά σε κάθε κριτική που γράφω προσπαθώ να παραθέσω το τι έλαβα και αισθάνθηκα όσο πιο αντικειμενικά μπορώ, πολλές φορές μάλιστα όταν το σφάλμα ή ο λάθος χειρισμός είναι δικός μου το λέω ξεκάθαρα. Δυστυχώς με τη Λιζα ενώ πίστεψε με πολύ θα το ήθελα δεν υπήρξε χημεία, πιθανόν και από τις δύο πλευρές. Συμβαίνουν αυτά.. δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους.

Νομίζω πως τα δυο-τρια αρνητικά που έχω γράψει δεν χαντακώνουν την κοπέλα, απλά αυτά έγιναν. Ίσα ίσα κι όλας την αναγνωρίζω ότι και συμμετοχή είχε και καλή πίπα έκανε. Το ότι ενώ ξέρει αγγλικά της έβγαζες δυο λέξεις με το τσιγκέλι και ότι ήταν απόμακρη ήταν γεγονός στην συνάντησή μας. Το ότι με 15' ακόμα ήθελε να φύγει και αυτό είναι γεγονός, αλλά της αναγνώρισα ότι έκατσε.

Σίγουρα το photoshop στις φωτό που την κάνουν να δείχνει 25αρα ενώ είναι 35+ και όλα τα παραπάνω από πολύ καλή συνάντηση την έκαναν μέτρια για τα δικά μου κριτήρια. Τα οποία όπως βλέπεις δεν έχουν να κάνουν με το αν κοπανίεται σαν την Μαρίνα ή αν είναι γουτσου γούτσου σαν την Yuki.

Επίσης αυτό έλεγα με την Καίταρα πριν από λίγο, μάλλον έχω κακομάθει με την Σασα και ο πήχης είναι πλέον πολύ ψηλά.. Περίμενα κάτι αντίστοιχο από τη Λίζα και δεν το πήρα. Πρόβλημα μου. Όπως έχω πει και αλλού ούτε με την Mavie που ορδές μυστών πίνουν νερό στο όνομα τους δεν έχουμε χημεία, αυτό δεν ακυρώνει ότι η κοπέλα είναι εξαιρετική..

Φιλιά στα μούτρα..
review reaction 1 xan4625, hornyasfuck, Bartender 74
18 Σεπτεμβρίου, 2024
@GN αυτός ο πήχης ψηλά θα μας φάει φίλε μου. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι επειδή βρήκαμε αυτό που θέλαμε στα μάτια κάποιας (της Σάσα στη δική σου περίπτωση), θα περνάμε άσχημα με άλλες.

Η Μαρίνα ζούσε για το σεξ και μόνο, η Yuki ήταν εξαιρετικό κορίτσι, η Mavie πολύ καλή στη δουλειά της και εύκολα σε τελειώνει 4η φορά, αλλά θεωρώ ότι σε καμιά περίπτωση δεν είναι escort με την αυστηρή έννοια της λέξης, όπως μπορούσε να είναι η Σάσα, η Ντάσα, και άλλες, οπότε σε καταλαβαίνω.

Μια φορά την έχω δει τη Λίσα παλιότερα και όντως μου θύμισε τη Σάσα, τώρα αν έχει αλλάξει, τι να πω. Δάχτυλα, από τη στιγμή που το έχει σαν έξτρα, λογικό να μην θέλει αν δεν δει μαρούλι! Το είχε βάλει από την προηγούμενη φορά που ήρθε κι αυτό ήταν αποτρεπτικό.
review reaction 1 Bartender 74, GeneralWinter
19 Σεπτεμβρίου, 2024
@ΒΜ δεν το είχα δει καν ότι το έχει έξτρα ούτε μου το είπε. Αν το είχε πει θα το είχε πάρει.. Her loss..
review reaction 1 bigmountain
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6