Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 3 10
ΠροβεβλημένηΝέα
Call-Girls 19114
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Aya, μια ερωτική γυναίκα, πλανεύτρα, ή αλλιώς νυμφομανής.

Η επικοινωνία με το γραφείο αρκετά καλή, η συνάντηση κανονίστηκε για την πρώτη της μέρα, το Σάββατο, και ήταν τόσο πετυχημένη που κανονίστηκε νέο ραντεβού.

Η κοπέλα έχει ένα όμορφο γλυκό πρόσωπο με στοργικά πράσινα μάτια και βλέμμα που λέει πολλά, τα μαλλιά της μακριά όπως στις φωτογραφίες. Το πρόσωπο είναι ελαφρώς σπασμένο μιας και πρόκειται για μια γυναίκα 30 ετών, παραμένει όμως γοητευτική. Τα χείλη της μοιάζουν πειραγμένα, μπορεί και να μην είναι. Ντύσιμο ντελικάτο με μαύρο βραδινό φόρεμα με λεοπάρ πουκάμισο και ακριβά τακούνια, με στυλ, με αρχοντιά, χαμογελάει και εκπέμπει ζεστασιά, ενώ έχει επενδύσει και στα σωστά εσώρουχα. Ελαφρώς μακιγιαρισμένη, μοσχομυριστή, αγκαλιάζει οικεία. Η πρώτη εντύπωση πάντα παίζει μεγάλο ρόλο και είναι θετική.

Κατά τη δήλωση της, από Μόσχα, και πρωτοεμφανιζόμενη στο χώρο, λίγη σημασία έχει. Δεν γνωρίζει αγγλικά.

Το κορμί της είναι πολύ ωραίο για την ηλικία της, αδύνατο, με ενισχυμένα στήθη από εξαιρετικής ποιότητας σιλικόνη, μαλακά στην αφή και φαίνονται σαν αληθινά. Κωλαράκι ανεπαίσθητα πεσμένο αλλά τουρλωτό. Πεντακάθαρη από ζωγραφιές με μόνο κόσμημα ένα piercing στον αφαλό της. Έχει κάποιες διάσπαρτες φακίδες στο κορμί, αλλά δεν ενόχλησαν καθόλου. Οι φωτογραφίες ανταποκρίνονται αρκετά στο κορμί που θα συναντήσετε.

Φιλάει παθιασμένα με άφθονη γλώσσα, διστακτικά στην αρχή, θα αφεθεί στην πορεία. Δείχνει να προτιμά άλλες ερωτογενείς ζώνες, όπως ο λαιμός και το κορμί.

Γλείψιμο ατελείωτο. Δίνει πρώτα έμφαση στην περιοχή, θα λιώσει τις μπάλες, πριν περάσει σε ένα πολύ ωραίο στοματικό με τη δική της υπογραφή, προσπαθεί πολύ για βαθύτερα και το έχει. Ισπανικό πολύ ωραίο, κατέχει την τέχνη. Στο ανάλογο γλείψιμο θα ψάξει να γραπωθεί, υγραίνεται εύκολα, δέχεται δάχτυλα παντού, ενώ εκτιμά τη σωστή προετοιμασία του κωλαρακιού με σάλιο και δάχτυλα. Μουνάκι κλειστού τύπου και κωλαράκι που ανοίγει σαν τριαντάφυλλο.

Στο σεξ χαρακτηρίζεται ως μια πολύ ερωτική γυναίκα, γιατί αυτή την αίσθηση σου βγάζει, μέχρι να αποκαλυφθεί ο νυμφομανής χαρακτήρας της. Δείχνει να προτιμά τον αισθησιασμό με ταξίδι στον κόσμο του έρωτα, πριν παραδοθεί ολοκληρωτικά. Με σπασμένα φρένα, σε προκαλεί για κάτι πιο σκληρό. Αρκετές οι στάσεις και με διάρκεια, πριν το υπέροχο κωλαράκι της. Μια σταλιά λιπαντικό, το κωλαράκι της είναι όνειρο, έχει αντοχές σε διάφορες στάσεις, με δάχτυλα στο μουνάκι της. Προσφέρει και επιπλέον εκπλήξεις αν το θέλει.

Η Aya είναι μια γυναίκα που εμφανίστηκε στο χώρο του πληρωμένου έρωτα συνειδητά, ξέρει την δουλειά της, κι ας δηλώνει πρωτοεμφανιζόμενη. Προσφέρει υπηρεσίες επιπέδου, και είναι η νέα δύναμη του γραφείου. Είναι θέμα χρόνου να γίνει ανάρπαστη και να είναι μονίμως κλεισμένη, στα χνάρια των βαριών ονομάτων του γραφείου. Στην παρούσα φάση δε θα κάτσει αρκετά.

Μοναδικό της αρνητικό το ότι δεν γνωρίζει αγγλικά. Αλλιώς μια χαρά θα μπορούσε να σταθεί σε επίπεδο escort με συνοδεία, γιατί είναι γοητευτική. Έχει τις βάσεις να γίνει κάτι δυνατό, στο χέρι της είναι.

Όσο αφορά το γραφείο, έχω την αίσθηση πώς έχει σπάσει σε δύο στρατόπεδα, εξού και ο λόγος που αναφέρω πώς ο λόγος επικοινωνίας ήταν αρκετός καλός, ενώ στο glamour που γνωρίζουμε, λαμβάνουμε εξαιρετική αντιμετώπιση. Δε θα μπω σε λεπτομέρειες.

Β.Μ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
220€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
124
Likes:
31.981
Πόντοι:
27.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 miraculous mandarin, blizardeye, patsav0 και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Σεπτεμβρίου, 2024
Ανάλογη εμπειρία είχα και εγώ την ίδια ημέρα και επιβεβαιώνω 100% τα λεγόμενα σου καθώς κάλυψες πλήρως τα όσα βίωσα και εγώ (πλην πρωκτικου που δεν επέλεξα). Είχα καιρό να συναντήσω μια υπέρτατα σεξουαλικη γυναίκα, δοτική σε όλα και άψογη στις υπηρεσίες της!!
review reaction 1 james034, hornyasfuck, Bartender 74 και 1 ακόμα μέλος
17 Σεπτεμβρίου, 2024
Μύστη, η κοπέλα αυνανίζεται την ώρα του πρωκτικού? Επίσης, όταν λες για επιπλέον εκπλήξεις εννοείς ότι παίζει και squirting?
review reaction 4 review reaction 1 Bartender 74, hornyasfuck, james034
18 Σεπτεμβρίου, 2024
@Junax για την πρώτη ερώτηση αυτό που κατάλαβες! Για τη δεύτερη άστο να το αποφασίσει η ίδια με τον πελάτη.
review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74, Junax
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3