Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.6 4 10
Call-Girls
23751
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Μετά τις διαβουλεύσεις με την Καίτη επέλεξα το κορίτσι μας, στην ώρα της έφτασε στον χώρο μου. Μα τί κοπελάρα είναι, με φλατ πέδιλο , κορμοστασιά τσολιά , ντύσιμο πολύ όμορφο καλοκαιρινό , έτοιμη για βόλτα. Το πρόσωπο της δε πολύ όμορφο , είχε πιάσει τα μαλλιά της πλεξούδα και ήταν σαν κοριτσάκι.
Στις πιο πολλές φωτό μου έβγαζε κάτι το άγριο αλλά καμιά σχέση . 'Ομορφη και γλυκιά κοπέλα είναι.
Χαιρετούρες και φιλιά με το καλημέρα, αρωματισμένη , περιποιημένη έτοιμη για όλα. Παρά ταύτα μετά τις δυο γουλιές λευκό οίνο ζήτησε να φρεσκαριστεί.
Ρε τί κορμί είναι τούτο, με τα διάφορα τατού που διακοσμούσαν το κορμάκι της ήθελες να το φας. Το στήθος κομμάτι σκληρό αλλά με ρόγα να την πασαλείβεις με μέλι και να μην ξεκολλάς. Πωπουδάκι στην θέση του και αυτό , ποδάρες να σου στεγνώσει το σάλιο .
Φιλιά είχαμε μπόλικα όμορφα και αισθησιακά, χάδια-αγκαλιές σαν να είσαι με την νέα σου κοπέλα. Δεν άφησα μέρος του κορμιού της να μην το χαδέψω και να το φιλήσω. Η πιπούλα της καλή , η ενεργητικότατά της και η διάθεση της να σε ευχαριστήσει στα ύψη. Υγρά πολλά την ώρα που την περιποιήθηκα, δάκτυλο δεν δοκίμασα.
Περι σεξ με επικάλυψη ελαστικού αλλά και τζελ. Πάνω - κάτω, πλάγια για 4 όλα καλά και με ένταση.
Γρήγορο φρεσκάρισμα στο διάλειμμα για διαφημίσεις και ξανά μανά μπλεχτήκαμε .
Χρήματα στο τέλος .
Α από αγγλικά μια χαρά !
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 15, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα