Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 6 10
Call-Girls 28026
Γενική βαθμολογία

9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Μετα από καιρό ψαχνοντας πιπινι εκλεισα γρηγορα ραντεβου.Υποδοχή φιλι στο στομα,,,,,,και μετά ξαπλωσε στο κρεβάτι με το νυχτικό να διακρίνεις το βυζάκι του γρήγορο ντουζ το παιρνω αγκαλιά ολα πάνω του ονειρο σφιχτο κωλαρλακι βυζάκι τόσο όσο το φιλουσα στο λαιμό αναστέναζε......το ξάπλωσα στο κρεβάτι και αρχιζω γλυψιμο .......αααχ......το σκέφτομε και γινομε πυραυλος......κατέληξα στο μουνάκι που υγράνθηκε και αφέθηκε......γυρίζει μπρουμιτα και ο πουτσος μου τριβοταν στα κωλομάαγουλα......μπαινω μέσα της και την ακούω να αναστενάζει το στομα μου να γλυφει ρωγες......και μα μπαινω μεσα του αργά.........γυρισμα σε πισωκολητό οπου μου τα πηρε όλα.......................θα μείνει αλλες 7 μέρες......μοναδικό πρόβλημα όχι καθαρές πετσέτες.........θα προσπαθήσω να ξαναπάω,....................ατιμη κρίση

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 13, 2024
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
WESTERN 1966
Ενεργό Μέλος
12
Πόντοι:
371
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, xan4625, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Σεπτεμβρίου, 2024
Μπορεις να απαντήσεις αν η πιπα με προφυλακτικό που γράφεις ήταν από δική σου επιλογή;
Επίσης, το πρόσωπο και σώμα πώς είναι; Οι φωτογραφίες μπερδεύουν. Σε κάποιες φαίνεται πιο γεμάτη.
review reaction 1 hornyasfuck, bigmountain, Elganador και 2 άλλα μέλη
17 Σεπτεμβρίου, 2024
τέτοιο κώλο και να μην τον δίνει...κρίμας!!!
review reaction 1 hornyasfuck, Elganador, Bartender 74 και 1 ακόμα μέλος
17 Σεπτεμβρίου, 2024
10ρια προσωπο κ σωμα?
μαλλον θελει κρεμασμα ο φωτογραφος...
review reaction 3 hornyasfuck, james034, Bartender 74
17 Σεπτεμβρίου, 2024
Υπερβολικός ο συνάδελφος ή είχε καιρό να…

Στο πρόσωπο η κοπέλα είναι γλυκύτατη για μένα άνετα 9αρι, στο σώμα έχει αρκετά παραπάνω κιλά, διαφέρει αρκετά από τις φωτό, ίσως αυτή με το μαύρο φόρεμα αντιπροσωπεύει καλύτερα το μέγεθος και το σουλούπι της κοπέλας.
review reaction 1 xan4625, hornyasfuck, james034 και 3 άλλα μέλη
17 Σεπτεμβρίου, 2024
ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ
review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74
17 Σεπτεμβρίου, 2024
Generalwinter κριτικη βαριεσαι να γραψεις ?Χαχαχα!
review reaction 3 xan4625, hornyasfuck, Bartender 74
17 Σεπτεμβρίου, 2024
Δεν βαριέμε να γράψω κριτική.......εγω ψαχνω μικρες και ας μη ειναι μοντέλα..........τα κιλά της ειναι για μένα οκ
review reaction 1 hornyasfuck
17 Σεπτεμβρίου, 2024
Οσον αφορα το έιχε καιρό να................ουδέν σχόλιο με ανάλογη ηλικία ολα για μενα είναι τέλεια αρκεί και αυτή να συμετέχει
review reaction 1 hornyasfuck
17 Σεπτεμβρίου, 2024
@TOMCRUISE η αλήθεια είναι πως λιγάκι ναι.. αλλά για σένα θα το κάνω μιας και έχω και μια της Lisa του Glamour. Τόσες εβδομάδες/μήνες στα repeat με ορισμένα κοράσια ξέμαθα να γράφω...
review reaction 1 Bartender 74, TOMCRUISE, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
17 Σεπτεμβρίου, 2024
Άμα λέει ο Western "τα κιλά της ειναι για μένα οκ"....σημαίνει ότι ο GeneralWinter μάλλον έχει δίκιο για τα κιλά της!

@Western1966 προσωπική μου άποψη είναι ότι αν σου αρέσουν οι ...γεματούλες και βάζεις 10 στο σώμα, καλό είναι να το διευκρινίζεις για να μην παίρνεις στον λαιμό σου κόσμο!!

Καπέλο
review reaction 1 Bartender 74, bigmountain, GeneralWinter και 1 ακόμα μέλος
11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2