Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 11 10
Call-Girls
45246
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Λοιπόν απίστευτος κωλος!!! Κρίμα που δεν δίνει...
Συμπαθητική και γλυκιά κοπέλα αρκετά μαζεμένη στην αρχή.
Αρκετά αγγλικά που φτάνουν για να πεις και κάτι να σπάσει ο πάγος και αφού νιώσει άνετα μετά πάει τρένο.
Άρχισα με φιλιά στο στήθος που η ρογα γίνεται κάγκελο στήθος σιλικόνης σε καλό μέγεθος ίσως λίγο μικρότερο για το σώμα της θα ήταν ποιο όμορφο.
Κατέβηκα αργά προς τα κάτω και έπεσε σπάτουλα σε ένα τέλειο νινί. Καυλώνει και το βλέπεις ξεκάθαρα το τι της αρέσει και το απολαμβάνει.
Πιπα στην αρχή αργή και μετά από λίγο λες και έβαλε στοίχημα με τον εαυτό της να με κάνει να χυσω.την άφησα να το χαρεί αλλά δεν τα κατάφερε και εγώ ήθελα να το βάλω στο μουνι της και να βλέπω αυτό το θέαμα.
Σκουφός και στα τέσσερα. Τίποτα άλλο δεν ήθελα.
Έχασα το φως μου. Δεν πίστευα τι έβλεπα και τι κράταγα και έδινα και μικρά μπατσακια σε αυτό τον υπέροχο κωλο.
Μετά από λίγο άρχισε να σελινιαζεται και να λέει τα δικά της και να ζητά περισσότερο ένταση και πόνο!!!
Επεξα πολύ διακριτικά με την πίσω πόρτα που σίγουρα έχει παραβιαστεί πολλάκις αλλά δεν αφήνει είσοδο πάρα μόνο να την παίξεις με σεβασμό. Κρίμα που δεν..
Εκεί καυλωσε ακόμα περισσότερο ζήτησε ακόμα περισσότερο πόνο και είχαμε φωνές και ποιο δυνατές σφαλιάρες που δεν είπε όχι πάρα αναζητούσε την κορύφωση που δεν άργησε να έρθει και όταν έγινε αυτό ζητούσε και άλλο πόνο!!!
Πόσο να αντέξω και εγώ ο κακομοίρης τελείωσα μέσα της αφού πρώτα είχε σχεδόν ξαπλώσει και εγώ σφηνωμένος μέσα της.
Το ζει το απολαμβάνει και φυσικά είναι μια ώρα γεμάτη σεξ και είναι σούπερ.
Συμπαθητική και γλυκιά κοπέλα αρκετά μαζεμένη στην αρχή.
Αρκετά αγγλικά που φτάνουν για να πεις και κάτι να σπάσει ο πάγος και αφού νιώσει άνετα μετά πάει τρένο.
Άρχισα με φιλιά στο στήθος που η ρογα γίνεται κάγκελο στήθος σιλικόνης σε καλό μέγεθος ίσως λίγο μικρότερο για το σώμα της θα ήταν ποιο όμορφο.
Κατέβηκα αργά προς τα κάτω και έπεσε σπάτουλα σε ένα τέλειο νινί. Καυλώνει και το βλέπεις ξεκάθαρα το τι της αρέσει και το απολαμβάνει.
Πιπα στην αρχή αργή και μετά από λίγο λες και έβαλε στοίχημα με τον εαυτό της να με κάνει να χυσω.την άφησα να το χαρεί αλλά δεν τα κατάφερε και εγώ ήθελα να το βάλω στο μουνι της και να βλέπω αυτό το θέαμα.
Σκουφός και στα τέσσερα. Τίποτα άλλο δεν ήθελα.
Έχασα το φως μου. Δεν πίστευα τι έβλεπα και τι κράταγα και έδινα και μικρά μπατσακια σε αυτό τον υπέροχο κωλο.
Μετά από λίγο άρχισε να σελινιαζεται και να λέει τα δικά της και να ζητά περισσότερο ένταση και πόνο!!!
Επεξα πολύ διακριτικά με την πίσω πόρτα που σίγουρα έχει παραβιαστεί πολλάκις αλλά δεν αφήνει είσοδο πάρα μόνο να την παίξεις με σεβασμό. Κρίμα που δεν..
Εκεί καυλωσε ακόμα περισσότερο ζήτησε ακόμα περισσότερο πόνο και είχαμε φωνές και ποιο δυνατές σφαλιάρες που δεν είπε όχι πάρα αναζητούσε την κορύφωση που δεν άργησε να έρθει και όταν έγινε αυτό ζητούσε και άλλο πόνο!!!
Πόσο να αντέξω και εγώ ο κακομοίρης τελείωσα μέσα της αφού πρώτα είχε σχεδόν ξαπλώσει και εγώ σφηνωμένος μέσα της.
Το ζει το απολαμβάνει και φυσικά είναι μια ώρα γεμάτη σεξ και είναι σούπερ.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 15, 2024
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Σεπτεμβρίου, 2024
μόνο θετικά σχόλια διαβάζω για την Paula .. προσωπικά εγώ με Λατίνες δεν το έχω ..παρόλου που είναι ωραίες κοπέλες
xan4625
26 Σεπτεμβρίου, 2024
Υπάρχει κάποια σε παρόμοιο στιλ και διάθεση? γιατί η Paula έχει φύγει δεν την βρήκα
D
djmarios
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2