Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.3 2 10
Call-Girls
21820
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Συνάδελφοι, συναγωνιστές, συνοδοιπόροι…
Το είχα σταμπάρει μέρες το συγκεκριμένο πλάσμα και μετά από την κριτική του φίλτατου Odin_ , που τον ευχαριστώ πολύ, όρμησα κι εγώ να δω από κοντά πόσο ισχύουν τα λεγόμενα του, μια που έχω παρατηρήσει αρκετά παρόμοια γούστα και στο παρελθόν.
Η Αριάνα είναι ακριβώς όπως την βλέπετε και όντως καλύτερη από κοντά. Μια κοπέλα πετιτ, δροσερή, χαμογελαστή, πρόθυμη και θες να την πιείς στο ποτήρι!
Γλωσσόφαγα έδινε απλόχερα, στοματικό έκανε διαρκείας με αρκετές προσπάθειες για ντιπ, και μετρά από δική μου φροντίδα στο υπέροχο και πεντακάθαρο μουνάκι της για να την προθερμάνω γιατί όντως είναι πολύ στενή, δεύτερη πιο στενή που έχω συναντήσει ποτέ, άρχισε ένα γαμήσι που δεν ήθελα να σταματήσει ποτέ. Αν δεν χτυπούσε το τηλέφωνό της στη 1,5 ώρα από τον οδηγό, δεν θα έβγαινα από μέσα της. Μπορεί να μην ήταν για PSE, αλλά άντεξε όσο προχωρούσε η ώρα και πολύ πιο δυνατές ταχύτητες. Ένιωθα σα να ήμουν με την κοπέλα μου που έχει καύλες και ακόμα κι όταν πονάει γουστάρει να τον τρώει. Η μικρή ήταν μία οπτασία και πολύ κοντά στον ιδανικό «τύπο μου».
Το μοναδικό μελανό σημείο ήταν η επικοινωνία που όταν χρειαζόμουν κάτι να πω έπρεπε να βάλω το google translate. Βέβαια… δε μιλήσαμε και πάνω από 4-5 προτάσεις συνολικά.
Εύγε στο γραφείο, μακάρι να έφερνε κι άλλες αξιόλογες κοπέλες έτσι και να διαβάζαμε κριτικές να μας βοηθούσαν στις επιλογές μας.
Απ’ ότι μου είπε θα φύγει σε μερικές μέρες, ίσως μεσα και στο ΣΚ που μας έρχεται. Μακάρι να ξαναγυρίσει σύντομα γιατί τέτοια πιπίνο-μεζεδάκια μου ανοίγουν την όρεξη απίστευτα!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 11, 2024
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
240€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή