Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 2 10
Call-Girls
8738
Γενική βαθμολογία
5.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Δεύτερο κασκαντεριλικη σε λιγότερο από 10 μέρες ( αυτό πήγε λίγο καλύτερο από το πρώτο.
Εμφάνιση :
Είναι πολύ ποιο όμορφη από της φωτογραφίες μικρωκαμομενη με πολύ ωραίο σώμα και στήθος 2.5 σιλικόνη πολύ καλό στην αφή
Στον αγώνα είναι για gfe καταστάσεις δέχεται πίεση χωρίς να διαμαρτυρηθεί και κωλος πολύ καλή αίσθηση
Εποικηνωνια :
Εδώ είναι το μεγάλο πρόβλημα δεν μιλάει σχεδόν καθόλου όλα τα κάναμε από το google και αφού για δεύτερο γύρο δεν υπήρχε χρόνος όταν μιλήσαμε λίγο έστω και έτσι είδα μια άλλη πολύ ποιο ζέστη κοπέλα
Που θέλει να γνωριστεί για να ξεκλειδώσει αλλά υπάρχει το πρόβλημα της γλώσσας
Εμφάνιση :
Είναι πολύ ποιο όμορφη από της φωτογραφίες μικρωκαμομενη με πολύ ωραίο σώμα και στήθος 2.5 σιλικόνη πολύ καλό στην αφή
Στον αγώνα είναι για gfe καταστάσεις δέχεται πίεση χωρίς να διαμαρτυρηθεί και κωλος πολύ καλή αίσθηση
Εποικηνωνια :
Εδώ είναι το μεγάλο πρόβλημα δεν μιλάει σχεδόν καθόλου όλα τα κάναμε από το google και αφού για δεύτερο γύρο δεν υπήρχε χρόνος όταν μιλήσαμε λίγο έστω και έτσι είδα μια άλλη πολύ ποιο ζέστη κοπέλα
Που θέλει να γνωριστεί για να ξεκλειδώσει αλλά υπάρχει το πρόβλημα της γλώσσας
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 11, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Σεπτεμβρίου, 2024
Έμαθες αν θα μείνει καιρό ακόμα?
L
lepalaisdeversailles
12 Σεπτεμβρίου, 2024
Φιλε μου μικροκαμωμενη δεν την λες επειδη την εχω συναντησει και εγω εκτος εαν εισαι κανενας μποντιμπιλντερας και σου φαινονται ολοι και ολες μικροκαμωμενοι-ες . Είχε κατι ωμους γυμνασμενους γενικα και δεν την λες γενικα petit την κοπελα. Κατα τα αλλα πολυ καλη περιπτωση η κοπελα.
K
kostaskk
13 Σεπτεμβρίου, 2024
Μπορώ να πω , ότι την συνάντησα. Αλλά παίζει να ήτανε από τα χειρότερα λεφτά που έχω δώσει. Μιλάω για πίπα. Γιατί σεξ δεν μπήκα καν στον κόπο αφού ότι είδα δεν με τρέλανε ( φυσικά άποψη μου ). Εγώ δεν θα ξαναο
O
Ozymandiias
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3