Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 5 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Επέστρεψε το μωρό από τον οκτώβριο είχα να την δω

η επικοινωνία με τα κορίτσια του τηλεφωνικού κέντρου εξαιρετική

ανυπομονούσα να την ξαναδώ με το που ανοίγει η πόρτα χωρίς δεύτερη σκέψη την βουτάω και την πλακώνω στα γλωσσόφιλα δεν το περίμενα να με αναγνωρίσει χαιρετηθήκαμε και τα είπαμε λιγάκι της λέω σταμάτα τώρα γιατί θέλω να σε απολαύσω μου έλειψες απίστευτα της αφαιρώ τα σέξι κόκκινα εσώρουχα και άρχισα να την φιλάω παθιασμένα σε όλο της το κορμί κατεβαίνω και πέφτω με τα μούτρα στο μουνάκι της το έγλειφα και δεν ήθελα να σταματήσω η πουτσα να έχει γίνει πετρα μου αφαιρεί την μπλούζα μου κατεβάζει το παντελόνι και το παίρνει στο στόμα πίπα εξαιρετική τον έπαιρνε και τον έφτυνε μέχρι το λαρύγγι και δεν έλεγε να σταματήσει οσπου δεν άντεξα και την πότισα σπέρμα στο λαιμό πάω να κάνω ένα ντουζ και με βουτάει και μου λέει κάτσε που πας θέλω να χύσω και εγώ τρελάθηκα καυλωσα μου εφυγε κι αυτό το λίγο μυαλό που μου έχει απομείνει την σκουπίζω με υγρό μαντηλάκι και την βουτάω και την πλακώνω στα γλωσσόφιλα βάζω το προφυλακτικό και την στήνω στα τέσσερα οπου στην κυριολεξία την ξεμούνιασα

την παίρνω από το χέρι και την πάω στο κομοδίνο και δε σταματάω να την γαμάω αλύπητα είχε ανατριχιάσει ολόκληρη εκεί δεν άντεξε και γέμισε τα πατώματα με τα υγρά της βγάζω το προφυλακτικό και της το δίνω στο στόμα πιπα καλύτερη από την πρώτη

παίρνω μια πετσέτα και την απλώνω στο πάτωμα την στήνω στα τέσσερα και την γαμάω με γρήγορους ρυθμούς γλωσσόφιλα αβέρτα την παίρνω πλαγιαστό απο πάνω ιεραποστολικό και κατέθεσα στα όμορφα φυσικά βυζάκια της

κάναμε ντουζ μαζί της έδωσα τα χρήματα και καληνύχτα σας

Να είστε καλά και να γαμάτε καλύτερα

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Elganador
Γλομπεάρχης
148
Πόντοι:
31.348
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Km7699, Terori, mancunian1986 και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Σεπτεμβρίου, 2024
Ρε συναγωνιστή πες μας λίγο για τη κοπέλα όμως. Το μαλλί το έχει ακόμα ξανθό ; το έχει ομπρε ; έχει πάρει κιλά; έχει κάνει καμία επέμβαση;
review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74
13 Σεπτεμβρίου, 2024
Αδυνάτισε καθόλου η κορασίδα; πολύ καλή,!αλλά την τελευταία φορά το είχε παρακάνει με τα σουβλάκια και το μουσακά..
review reaction 3 review reaction 1 Bartender 74, Elganador
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2