Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 14 10
Call-Girls 76356
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Λοιπον μετα απο την ατυχη συναντηση με τη Σανελ ειχα μεινει με αρκετες καυλες και προκαλεσα τη τυχη μου καλωντας το βραδυ την Αντριαννα και γενικα ειμαι επιφυλακτικος οταν δε φαινεται προσωπο στις φωτο. Αχ και ποσο δε το ματανιωνω.

Συνεννοηση με το γραφειο αριστη χωρις κανενα προβλημα. Φτανει ακριβως χωρις να καθυστερηση λεπτου στο χωρο μου. Ανοιγω τη πορτα και μπαινει μια πανεμορφη κοπελα φρεσκια 25 χρονων μαξ με ενα φορεμα μαυρο χωρις να φοραει σουτιεν. Ειχα σκαλωσει στο ποσο ομορφη ειναι στο προσωπο αφου ηταν το μεγαλυτερο αγχος. Πολυ ομορφο προσωπο με γλυκα χαρακτηριστηκα και ενα βλεμμα π σε κανει οτι θελει και πανεμορφο καστανο μαλλι. Μπορει να κανει τα γλυκα ματακια και να λιωνεις και στο επομενο δευτερολεπτο να σ ριξει ενα σεξυ πονηρο βλεμμα και να σε καυλωσει αμεσως. Συστηνομαστε στη πορτα μ λεει "Ωραιο αρωμα", με μυριζει και μ δινει ενα ωραιο φιλι με τα ζουμερα της χειλη.

Τι να πω για τη κοπελα τα εχουν πει και αλλοι. Ειναι ακρως κοινονικη αλλα δε θα σου φαει το χρονο (ανετα θα μπορουσε). Μιλαγαμε και ανετα καθομουν ολο το βραδυ απλα να μιλαω μαζι της αφου εμφανισιακα ειναι ακριβως στα γουστα μου και η ενεργεια της καταπληκτικη. Ειναι παιχνιδιαρα, ναζιαρα με καυλωτικο βλεμμα. Γουσταρει ΦΟΥΛ αυτο π κανει πραγμα π φαινεται δε κρυβεται και αν υπαρξει χημεια θα περασεις τελεια.

Σεβαστηκε το χρονο μ και μετα το δεκαλεπτο σοσιαλ και μαθαμε λιγα πραγματα ο ενας για τον αλλον μ λεει θελει να φρεσκαριστει βγαζει το φορεμα της μπροστα μ και αποκαλυπτει ενα πολυ ωραιο σωμα! Δεν ειναι γυμνασμενο αλλα ενα πανεμορφο σωμα με μικρα πιασιματακια (εμενα μ αρεσου), κοιλια τελεια, βυζια ωραιοτατα, ποδαρες, μπουταρες και πολυ ωραιος κωλος. Δεν ειναι μοντελε αλλα ειναι girl next door. Αν την εβλεπα στο δρομο ανετα της την επεφτα. Για εμενα το σωμα της ειναι 9/10 και αν στεγνωσει ελαχιστα ειναι απογειωνεται στα 100/10. Μου λεει να παω μαζι της για μπανιο γτ ηθελε παρεα. Γενικα στη μια ωρα ειναι κολλιτσιδα πανω σου δε σε αφηνει.

Αφου φρεσκαριστηκαμε παμε στο σαλονι γτ εκει ειχε το τσαντακι της και μ λεει να βαλουμε την αγαπημενη της playlist. Μ πηρε 5 λεπτα να πληκτρολογησω το ονομα της Playlist αφου με φιλαγε στο στομα και στο λαιμο εσκυψε και με εγλειψε στα ορθια. Αφου επιτελους εβαλα τραγουδι εκατσα στο καναπε και αρχισε να με καβαλαει, τριβοταν πανω μ εγλυφα βυζια φιλιομασταν παθιασμενα. Ξεχνας οτι ειναι Escort και νομιζεις οτι θα μπεις ακαποτος τοσο που σε καβαλαει. Ξαφινικα στηνεται στα 4 διπλα μ και αρχιζει να μ δινει πιπα και τι πιπα. Γενικα δεν εχω καλες εμπειριες σε πιπες ουτε απο προσωπικες σχεσεις. 0 δοντι ωραιο dt και εχει ενα τοσο ωραιο μαλλι να το πιανεις και να της δινεις ρυθμο.

Παμε κρεβατι γτ στο καναπε δε βολευομαι εγω με ξαπλωνει με πιανει και συνεχιζει τη πιπα σαν αν μ λεει θα σε τελειωσω τρ. Οπως ειπα δε μ αρεσει η πιπα πολυ αλλα αυτη με χειριζοταν τοσο καλα ηθελα να με γλυφει συνεχεια. Σαλια τα απλωνε παντου, γενικα ηταν οτι πιο παθιασμενω εχω ζησει σε πιπα. Με καυλωσε τοσο π της ειπα θελω και γω να γλειψω και αστραπιαια ανεβαινει πανω μου και ξεκιναμε duo γλυψιμο. Εχει πολυ ωραιο μουνακι και αφησε μια γραμμη απο πανω σαν να λεει γλυψε εδω. Αφου ηταν απο πανω τελειωνω και βαζει το πουτσο στα βυζια να τα αλειψει εκει πανω. Γενικα δεν ετρεξε να πλυθει. Σηκωθηκε και ξαπλωσε διπλα μου, με κοιταγε και συνεχιζε να χαιδευει το εργαλειο. Μουδιασα μετα απο τη πιπα της πραγματικα πολυ μαστορας.

Γενικα με την Αντριαννα μου βγηκε κατευθιαν GFE γτ ανετα θα την ειχα για κοπελα μου αλλα ειναι πολυ υπακουη οτι της πεις θα το κανει ΑΜΕΣΩΣ, ουτε ερωτησεις ουτε τπτ. Γενικα αν της συμπεριφερθεις ωραια ανταποδιδει επι 100. Επισης σ λεει τι θελει και αυτη εκεινη τη στιγμη, παιρνει πρωτοβουλιες πχ εμενα ηθελε να τη παρω στα 4 γτ πιστευε οτι ο μικρος Γιωργακης εχει το τελειο σχημα για αυτη τη σταση. Δε της χαλασα χατηρι φυσικα. Πηγαμε για φρεσκαρισμα και ξεκινησαμε. Κωλαρα για εγκεφαλικα ενω τη γαμας στα 4. Την γυρναω μετα και ξεκιναω να τη γλυφω μεχρι π τελειωσε και αυτη.

Γενικα αφου τελειωσε ο δευτερος γυρος κοιταει το ρολοι και λεει "Ωχ εμεινε μονο ενα λεπτο". Εγω νομιζα τελειωσαμε και θα παει να ετοιμαστει. Και πεταει το θεικο μετα "Δε με νοιαζει εγω θελω να σε γλειψω εστω γι αυτο το λεπτο" και ξεκιναει παθιασμενα να γλυφει. Η κοπελα ηταν σαν να ηξερε οτι δε μ αρεσουν τα προφυλακτικα (χανω πολυ απο την αισθηση) και ημασταν ολο στα γλυψιματα.

Αν ηξερα απο πριν δε θα εκλεινα την Σανελ και θα εκλεινα Αντριαννα δαγκωτη για 2 ωρες σιγουρα.
Δε πειραζει τωρα τουλαχιστον ξερω ;)

Σιγουρα θα ηθελα να τη ξανασυναντησω.
Οποιος τη κλεισει να ειναι καθαρος, να τη σεβαστεις γτ και αυτη σεβεται και τα λεφτα σ και το χρονο σου και θα περασεις σιγουρα πολυ ωραια.

Σ ευχαριστω Αντριαννα που ικανοποιησες τις καυλες μου και με το παραπανω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 09, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μέλος
Εγγραφή:
9 Σεπ 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
72
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, Γιώργος Παπ., doc_lin και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού