Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 2 10
Call-Girls
6653
Γενική βαθμολογία
3.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
1.0
Γενική συμπεριφορά
5.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Ηθελεστα και παθεστα.Αφου δεν μπορουσε αυτη που ηθελα, ειδα φωτος της συγκεκριμενης ειπα ας κανω το κασκαντεριλικι.Σκαει ελαφρως καθυστερημενη αλλα στην ωρα της, εκ πρωτης οψεως οτι βλεπετε.Ξεκιναμε κατευθειαν χαμουρεμα με το που μπηκε,βγαζει καποια ρουχα, παιρνει πιπα, χαιδευω μουνι το οποιο νιωθω καπως αγριο και λεω για σεξ.μου βαζει καποτα και κατεβαινω να μπω ιεραποστολικα και κει stop γιατι παθαινω το σοκ.Ειναι ολο το μουνι γυρω γυρω και μεσα ΓΕΜΑΤΟ με σπυρια γεματα πυον, επεκτεινεται μεχρι μπουτια, δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν μονο σπυρια η και κονδυλοι.Της λεω να σταματησουμε το ραντεβου, προτεινω να την πληρωσω το μισο ραντεβου(στα 5-10 λεπτα απο τη στιγμη που ηρθε στο δωματιο αυτα) και να μιλησω με το γραφειο.Μεχρι να τους παρω τηλ εκεινη πληκτρολογει μανιωδως εξαλλη, στο γραφειο τους λεω το ιδιο που της ειπα, λενε οτι η κοπελα αφενος ειναι καθαροτατη, τους κανουν εξετασεις κλπ(για κονδυλους),και city tour επαγγελματιας με καθε μερα ραντεβου,αρα να πληρωσω ολο το ποσο της ωρας σα να ειχε γινει κανονικα το ραντεβου. λεω οτι και ετσι να ειναι ειναι απολυτως αντιαισθητικο το θεαμα, να τη δει η ιδια να μου πει αν ειναι εμφανιση επαγγελματιας αυτη.Πιστευω αν ημουν κοπελα και πηγαινα με το αγορι μου να γαμηθω τζαμπα θα ντρεπομουν να εμφανιστω ετσι.Τελοσπαντων επειδη δεν ειχα ορεξη, ηθελα απλα να φυγω ξενερωμενος, πληρωσα οντως ολο το ραντεβου.Μαυρο απο μενα φυσικα, προς ενημερωσιν και των υπολοιπων
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 06, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Κακή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
Χανεις τα λογια σου, ασοβαρο μαγαζακι της πλακας ειναι.Δεν ασχολουμαι αλλο μαζι τους, σας προτεινω απλα το ιδιο.Κουβεντες δε βγαζουν νοημα με τετοια μυαλα που εχει το ατομο που τους εκπροσωπει, απλα μαυρο και καλα μυαλα στις επομενες(κανονικες λογικα) δουλειες που θα κανουν.Να δουν πως βγαινει το ψωμακι το αληθινο, να μαθουν να το σεβονται
Τα φιλια μας !
παντως απο τη μια ο MrEco εχει ξαναπαρει κοπελα απο το γραφειο κ την εχει αποθεωσει,οποτε δεν μπορουμε να του προσαψουμε οτι ειναι βαλτος απο αλλο γραφειο κ θελει να κανει επιτηδες ζημια στο γραφειο,
απο την αλλη το γραφειο εχει σωστο επιχειρημα οταν λεει οτι την κοπελα την ψωνισε αρκετος κοσμος κ δεν παραπονεθηκαν,εξαλλου η κοπελα εκατσε γυρω στις 2 εβδομαδες μινιμουμ αφου η πρωτη κριτικη απο τη δευτερη εχουν 10 μερες διαφορα,οποτε την πηρε αρκετος κοσμος,οποτε αν ειχε παραπονεθει κ αλλος-σιγουρα δεν ειμαι ο μοναδικος γλειφομουνακιας της υφηλιου -τοτε θα την εξεταζαν κ θα την εδιωχναν, δεν θα καθοντουσαν να ακουνε βρισιδι απο τον καθενα γιατι κανενα γραφειο δεν θα κραταγε κοπελα που το μουνι της εχει την οψη που περιεγραψε ο MrEco....
αυτα δεν χρειαζεται περαιτερω φαγωμαρα η ζωη συνεχιζεται...