Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 14 10
Call-Girls 76144
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
H ημερομηνία συνάντησης είναι ενδεικτική. Επίσης,η βαθμολογία που έδωσα είναι λόγω των περιορισμών του συστήματος, η σωστή (για τα δικά μου γούστα) βαθμολογία θα ήταν:
Εμφάνιση (πρόσωπο) 8
Εμφάνιση (σώμα) 8
Γενική συμπεριφορά 10
Επικοινωνία 9
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή 10
Σχέση απόδοσης/τιμής 9

Την Andrianna την πήρα σχεδόν ενστικτωδώς, γιατί μόλις είδα τις φωτογραφίες της κάτι μου έκανε 'κλικ' (κυνηγάω ούτως ή άλλως κορίτσια φρέσκα κάτω των 25-27 ετών) και μόλις βρήκα την ευκαιρία την έκλεισα και ευτυχώς οι προσδοκίες μου ικανοποιήθηκαν στο μέγιστο!
Από κοντά είναι σχεδόν όπως στις φωτογραφίες (ίσως ελάχιστο πιο άγρια/πονηρή στο πρόσωπο). Προσεγμένο και όμορφο ντύσιμο (και ταυτόχρονα αρκετά σέξι, με τζιν καυτό σορτσάκι), με το που άνοιξα την πόρτα και την είδα κατάλαβα ότι θα περάσω καλά.
Η ηλικία που αναγράφεται είναι ακριβέστατη (22-23) και οι φωτογραφίες της αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα. Το βασικό όμως για εμένα είναι ότι το κορίτσι χαίρεται αυτό που κάνει και σου το δείχνει! Παίρνει αμέσως πρωτοβουλίες, σε κάνει να αισθάνεσαι σαν να είσαι με την (νόμιμη ή παράνομη, δεν έχει σημασία) γκόμενά σου που την γνωρίζεις και μπορείς να της ανοιχτείς, βάζει τις μουσικές της για να απολαύσουμε τις στιγμές!
Μπαίνει αμέσως για ντουζ και βγαίνει ολόγυμνη. Πεντακάθαρη, ευωδιαστή, δέρμα μεταξένιο και ένας κώλος απίστευτος! Δεν είναι petit σε καμία περίπτωση, έχει πιασίματα εκεί που πρέπει (ίσως όχι στο στήθος, θα μου άρεσε να ήταν λίιιγο μεγαλύτερο) χωρίς να είναι οτιδήποτε ενοχλητικό ή αντιαισθητικό.
Στο σεξ δεν είχα παράπονο. Ξεκίνημα με βαθιά γλωσσόφιλα και πίπα (αρκετά καλή, το έβαζε αρκετά μέσα, γλύψιμο μπαλάκια κλπ), και της ανταπέδωσα με αρκετή ώρα γλυψιματάκι εκατέρωθεν σε στάση 69. Άψογη στην καθαριότητα με πολύ περιποιημένες τρυπούλες, απόλαυσα να τη γλείφω και θα μπορούσα να τη γλείφω όλη τη νύχτα χαλαρά. Δαχτυλάκια έβαλα δεν είπε όχι πουθενά, μέχρι που με καβάλησε. Τη γάμησα σε 2-3 κλασικές στάσεις και τη γύρισα για να τη γαμάω βλέποντάς μας στο καθρέφτη (και η ίδια από ότι κατάλαβα το γουστάρει να το βλέπει). Πολύ καλή στο σόσιαλ και επικοινωνιακή. Για το μόνο που μετανιώνω είναι ότι η όλη κατάσταση ήταν (με δική μου κυρίως ευθύνη) πολύ GFE και θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι πιο έντονο, αλλά αυτό είναι δική μου ευθύνη γιατί για να ανοιχτώ περισσότερο θέλω να την ξέρω την άλλη, επομένως έχω κάτι για να περιμένω για την επόμενη φορά !.
Από τις καλύτερες συναντήσεις με escort, θεωρώ ότι όποιος την πάρει θα περάσει πολύ καλά. Θα προσπαθήσω να την ξαναπάρω σίγουρα ξανά, καθώς κατάλαβα ότι την επόμενη φορά θα βγάλουμε ακόμα περισσότερη καύλα!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 15, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μέλος
Εγγραφή:
25 Ιαν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
87
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Alexanders, aekaldo, TOMCRUISE και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Σεπτεμβρίου, 2024
Δίνει φιλιά με γλώσσα? Γιατί στο site αναγράφει "φιλιά χωρίς γλώσσα"..
review reaction 1 Bartender 74
09 Σεπτεμβρίου, 2024
@RedCole, σχετικά με το ερώτημά σου, σε εμένα έδωσε, δεν γνωρίζω εάν πλέον έχει αλλάξει κάτι.
review reaction 1 Bartender 74
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2