Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.3 1 10
Call-Girls 4642
Γενική βαθμολογία
 
3.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
4.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Λοιπόν το έκανα το απονενοημένο διάβημα...Φ-Ο-Λ-Α ολκής...πίπα ΜΕ προφυλακτικό (ή το γραφείο κοροϊδεύει ή η κοπέλα, για μένα το γραφείο μας τα μασάει). Η κοπέλα όσο μπορεί ευγενική, με τα λίγα αγγλικά της, αλλά από εκεί και πέρα κλάψε με μάνα κλάψε με....με υποδέχτηκε με παντόφλα και σορτσάκι....λες και θα πίναμε καφέ το βλήμα...μπαίνω για μπάνιο, βγαίνω και την αρχίζω μπαλαμούτι και φιλιά...αποφεύγει τα γλωσσόφιλα (1η μαλακία)...λέω δεν πειράζει θα μπαλαμουτιάσω κωλάρα και βυζάρες (καλά αφράτα στην αφή, αλλά στην θέα το σχήμα είναι λίγο πώς να το θέσω...κακοφορμισμένο τουλάχιστον)...την ετοιμάζω για πίπα....μου λέει "προφυλακτικό"....τρελαίνομαι....την λέω αποκλείεται, άλλα λέτε στο σαιτ...μου λέει όχι δεν προσφέρω για λόγους υγιείηνης, κάθετη αυτή...λέω φεύγω και στέλνω επι τόπου μνμ στο γραφείο "ότι θέλω τα λεφτά μου πίσω..."....με καλούν στο τηλέφωνο να μου πούν ότι έχεις ήδη κάνει κάτι με την κοπέλα και πρέπει να πληρωθεί τουλάχιστον το μισάωρο....την απαντάω απλά φιληθήκαμε και χαμουρευτήκαμε...επιμένει...δεν έχω άλλη επιλογή, μένω την δίνω πίπα, την στήνω στα 4, βάζει μπόλικο τζελ και από την κάβλα που είχα μαζέψει από το σπίτι χύνω μετά από κανά 10λεπτο, παίρνω το 50αρικο και έγινα λούης! Μαύρο στο γραφείο! Για την κοπέλα τί να πώ, δεν αξίζει απλά.

Τα ρίσκα είναι για να παίρνονται, αλλά για τις φόλες θα πρέπει να υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ μας και να υπάρχει και ενημέρωση. Αυτά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 04, 2024
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Κακή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
9 Αυγ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
602
Πόντοι:
300
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Yatoputso, Pa Luki Luk, gnnakos και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Σεπτεμβρίου, 2024
Πήρες λεφτά πίσω αφού...μην το πεις ούτε του παπά!!!
review reaction 1 hornyasfuck, Pa Luki Luk
05 Σεπτεμβρίου, 2024
Και σε μένα έγινε το ίδιο αλλά με άλλη κοπέλα. Το γραφείο με είπε αυτό που σε είπε και εσένα για το μισάωρο. Το ωραίο ήταν που είπε ότι δεν μπορεί να αναγκάσει την κοπέλα να κάνει κάτι αν δει κοκκινίλα ή σπυράκια στο πουτσο, ακόμα και αν μετά το μπάνιο μυρίζει το σημείο μας άσχημα και η κοπέλα αρνηθεί κάποιο πρόγραμμα. Απλώς δεν θα ξανά πάρω κοπέλα από αυτούς.
review reaction 1 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2