Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 42 10
Call-Girls
238874
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Μια μέρα του Αυγούστου και πριν φύγω για διακοπές σκέφτηκα να στείλω στην Νικόλ για να την δοκιμάσω και εγώ μετα από όλα αυτά που διάβαζα και έβλεπα απο φωτοφραφιες. Επικοινωνία αρκετα εύκολη μπορώ να πω αν και δεν με ήξερε απάντησε σχετικά γρήγορα και κλείνουμε το ραντεβού για μετά από 2-3 μέρες. Η ημερομηνια του ραντεβού ενδεικτική. Ήρθε η μέρα λοιπόν και πηγαίνω στο γνωστό hotel. Χτυπάει η πόρτα και μπαίνει μέσα η Νικόλ με ρούχα που εφάρμοζαν άψογα στο κορμι της. Από εμφάνιση θα πω ότι έχει από τα καλύτερα κορμιά που κυκλοφορούν και από θέμα προσώπου έχει έντονα χαρακτηριστικά που για τα γούστα μου ήταν κάπως ασυνηθιστα αλλά ωραια. Πάμε τώρα στον αγωνα. Με πλησιάζει και με φιλάει έντονα γυρίζει και τρίβει την κωλαρα της πάνω μου και ο φίλος κάτω από την πετσέτα είχε λάβει το μήνυμα ότι θα περάσει υπέροχα. Αφού μου πετάει την πετσέτα τον βάζει στο στόμα της και αρχίζει μια πολύ έντονη πίπα. Όλο μέσα και φτυσιματα. Σταματάει πηγαίνει στο κρεβάτι στα 4 και εγώ όρθιος. Έντονα φιλιά και ξανά μια έντονη πίπα με φτυσιματα. Κάποια στιγμή την έχυσα στο στόμα και διακριτικά τα άφησε να τρέξουν από το στόμα της. Αυτό ήταν το τέλος του πρώτου γύρου. Χωρίς να χάσω χρόνο ντουζακι και από τους δυο μας και αφού μιλήσαμε λίγο ανέλαβα εγώ την περιποίηση στο υπέροχο και μοσχομυριστο μουνακι της. Έβγαλε κάποια αληθοφανή επιφωνήματα ηδονής. Κάποια στιγμή με σταματάει και μου λέει "αρκετά με εγλυψες ήρθε πάλι η σειρά μου." Πιπαρα πάλι και παίχτηκε dp και πέρασμα και από μπάλες που τις έβαλε με ευκολία στο στόμα της. Ξεκινουσε από τις μπάλες και ανεβαινε προς το πουτσοκεφαλο. Αυτό το έκανε 2-3 φορές και με έφτιαξε. Πέρασμα καποτας και την γυρίζω στα 4 για να θαυμάσω αυτή την υπέροχη θέα. Την γαμουσα κάνα 15 λεπτό πολύ έντονα και δεν έφερε καμία αντίρρηση. Αλλαγή στάσης σε cow και αυτή με την ίδια ένταση να ανεβοκατεβαίνει πανω στον πουτσο μου. Με πλησίαζε και μου έδινε γλωσσοφιλα. Γύρισμα σε reverse cow για να βλέπω την κωλαρα της. Έβλεπα ότι ερχοταν το τέλος της το λέω και μου λέει τα θέλω. Βγάζω το προφυλακτικό και αμέσως στο στόμα της. Τα πήρε όλα μέχρι την τελευταία σταγόνα και διακριτικά πάλι άφησε να φύγουν από το στόμα της. Μπανάκι πάλι μαζί και αφού ντυθηκαμε με αποχαιρέτησε με μερικά γλωσσοφιλα. Θα υπάρξει και άλλη συνάντηση προφανώς. Σε ευχαριστώ για την υπέροχη συνάντηση. Προς όλους η ευγένεια και ο σεβασμός πάνω από όλα κερδίζει οπότε προσέξτε πως συμπεριφέρεστε στις κοπέλες. Θα σας το ανταποδώσουν.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 08, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν