Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 42 10
Call-Girls 238876
Γενική βαθμολογία

9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Έχοντας μόλις τελειώσει την προπόνηση μου (ως προθέρμανση για το ραντεβού που νόμιζα ότι θα ακολουθούσε) στο πάρκο, ένα πρωϊνό του Αυγούστου και πριν πιάσει η ζέστη της ημέρας, έρχεται το μήνυμα. Μου ακυρώνει το απογευματινό ραντεβού η Μαλβίνα. Φευ! Όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια η θεά μοίρα γελά. Χωρίς να χάσω την ψυχραιμία και με αγάπη στη γλυκύτατη Μαλβίνα (που συνάντησα μετά από 2 εβδομάδες, περισσότερα σε λίγο) έστειλα στη διάσημη για τη δυσκολία να τη συναντήσεις Νικόλ. Αλληλούια! Το ραντεβού είχε κλειστεί εντός εικοσαλέπτου!
Άφιξη της Νικόλ στο γνωστό ξενοδοχείο στην ώρα της και καλωσόρισμα με βαθύ γλωσσόφιλο ενδεικτικό για το τι θα ακολουθούσε. Για την εμφάνιση τα περισσότερα είναι γνωστά. Η Νικόλ έχει σώμα για παρέλαση και αμαρτίες. Τελεία. Το πρόσωπο της έχει έντονα χαρακτηριστικά που δένουν αρμονικά με την κορμάρα της. Όσοι έχουν παράπονο μάλλον πηδάνε τη Μακρυπούλια, τι να πω. Το πιο χαρακτηριστικό στην εμφάνισή της είναι τα πολύ κοντά ξανθά μαλλιά της. Προτιμώ τα μακριά μαλλιά στις γυναίκες αλλά η Νικόλ σίγουρα διαφοροποιείται και της πάει κιόλας, χαρίζοντας της κάτι το ιδιαίτερα έκφυλο. Πάντως δε με απέτρεψαν από το να της τα τραβάω Ματάκι. Στη συνέχεια η Νικόλ διάλεξε τα παιχνίδια που της άρεσαν και φυσικά δε της χάλασα το χατίρι για ένα πρώτο photo session που έχει ήδη μοιραστεί μαζί σας αλλά το καταχωρώ και εδώ, έτσι να βρίσκεται. Αυτό που την ευχαρίστησε περισσότερο όμως ήταν μια συσκευασία υγρά πανάκια που είχα φροντίσει να έχω φέρει μαζί μου. Φροντίζει την καθαριότητα της και εκτιμά το ίδιο και στον παρτενέρ της. Το μενού είχε δακτυλοσκόπηση στη Νικόλ μπροστά στον καθρέφτη, κάτι που την έφτιαξε για να προχωρήσει σε μια απίστευτη βαθιά και σαλιάρικη πίπα. Τα deep throat διαδέχονταν το ένα το άλλο και με φτιάξαν ώστε να πάρω στα τέσσερα την αναπάντεχα στενή πίσω τρύπα της. Με έκραξε κιόλας που δε της το είπα από πριν αλλά ευτυχώς είχε προετοιμαστεί από τον προηγούμενο συναγωνιστή. Ας είναι καλά. Πιστόνιασα δυνατά χωρίς κιχ από την πλευρά της με το τέλος να έρχεται στο στόμα της. Εκεί είχαμε το μοναδικό φάουλ της συνάντησης. Έφτυσε το φορτίο μου στο σεντόνι γιατί βγάζω πολύ πράμα. Τα υγρά πανάκια στάθηκαν πολύ χρήσιμα σε αυτή την περίπτωση.
Ντουζάκι παρέα και συζήτηση στο ημίχρονο που είχαμε την αποκάλυψη ενός πραγματικού πολύ καλού ανθρώπου! Εντυπωσιάστηκα ιδιαίτερα όταν μου είπε ότι δεν έχει πρόβλημα να πάει με 9 στους 10 άντρες αρκεί να είναι καθαροί. Κάνει σκόπιμα λίγα ραντεβού την ημέρα για να είναι ορεξάτη. Μια άψογη επαγγελματίας και εκεί πάει και ο τίτλος της κριτικής μου! Μιλήσαμε για πολλά θέματα και για τη Μαλβίνα χωρίς να της πω φυσικά ότι με ακύρωσε, η Νικόλ δε μπορεί να είναι δεύτερη επιλογή! Μου είπε ότι είναι η μοναδική ξανθιά που θα έκανε τριο μαζί της. Γούστα είναι αυτά. Τι εμπειρία θα ήταν αυτή με δυο τέτοια ηφαίστεια στο κρεβάτι σου. Ευτυχώς δε μου περισσεύουν χρήματα γιατί το ταλαίπωρο κορμάκι μου δε νομίζω να άντεχε. Αν κάποιος από εσάς θέλει να δοκιμάσω και μου το κεράσει δε θα έχω πρόβλημα να ξέρετε Χαμόγελο με γλώσσα. Εδώ αναφέρομαι στη Μαλβίνα γιατί δεν έχει δική της σελίδα και γιατί ξέρω ότι είναι φίλες, να εξηγούμαστε.
Πλατείασα αρκετά όμως. Μετά το δεύτερο photo session o δεύτερος γύρος ξεκίνησε με βαθιά γλωσσόφιλα και λίγο δάχτυλο για να καταλήξει ξανά στα τέσσερα στο αναπάντεχα στενό της μουνάκι της αυτή τη φορά με συνοδεία χειροπέδες και gag ball. Οπότε φυσιολογικά το τελείωμα ήρθε στις βυζάρες της μιας και ο δρόμος για το στοματάκι της ήταν φραγμένος. Ντουζάκι, λίγη κουβεντούλα ακόμη και αποχώρηση χωρίς κανένα άγχος για να ολοκληρωθεί μια άκρως απολαυστική συνάντηση.
Να είστε καθαροί, να σέβεστε το χρόνο της κάθε κοπέλας χωρίς να καβλαντίζετε χωρίς λόγο στο chat όταν δεν είστε βέβαιοι για ραντεβού και να τους φέρεστε ευγενικά. Κοπέλες σαν τη Νικόλ θα σας το ανταποδώσουν επί 10!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
170€
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
viber_image_2024-08-18_17-44-21-300
IMG_6094
hard_rocker
Ανώτερος
66
Πόντοι:
7.181
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 4 review reaction 1 powercts, doc_lin, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Σεπτεμβρίου, 2024
Καλημέρα! Οι περισσότεροι από εμάς στο Νήμα των παππούληδων hard rock ακούμε.
I don't really have the voice for love songs, do I? (Ian Fraser Kilmister).
review reaction 1 Elganador
02 Σεπτεμβρίου, 2024
Χαίρομαι που πέρασες καλά με την Νικόλ ,το παράξενο θα ήταν να μην πέρναγες καλά. Στο προσωπάκι της δένει πολύ όμορφα και έκφυλα το κοντό ξανθό μαλλί της γιατί έχει λεπτό πρόσωπο.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2