Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.5 15 10
Call-Girls
63851
Γενική βαθμολογία
3.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
1.0
Επικοινωνία
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Δυστυχώς μου συνέβη κ εμένα το ραντεβού με την maira ήταν απλά αποτυχία.Σκαει μύτη η τύπισσα Κ με το που μπαίνει μου λέει money money απαντώ οκ της δίνω 150 ευρώ Κ μου λέει μπαίνω για μπάνιο, περιμένω 5 λεπτά βγαίνει βγάζει τα ρούχα Κ το κόκκινο κιλοτακι της πάω να φιλήσω Κ γυρνάει την μαπα της ωχ λέω,κάθεται στο κρεβάτι Κ αρχίζει να μου τραβάει μλκ της λέω για πίπα Κ κάνει το εξής εξωφρενικό μου μυρίζει το πουλί Κ λέει μπάνιο,ενώ είχα κάνει μπάνιο πριν 10 λεπτά κ μύριζα μια χαρά Κ της το είπα, αρχίζει να μυρίζει την κοιλιά μου κ τα χέρια μου Κ μου λέει ότι δεν μυρίζω ωραία.Της λέω να φύγει Κ να μου επιστρέψει τα λεφτά στέλνει μήνυμα στο γραφείο Κ ταυτόχρονα παίρνω τηλέφωνο Κ εγώ το σηκώνει η κοπέλα Κ της λέω ότι η βλαμμενη που μου έστειλες λέει μλκς για να φάει χρόνο Κ ότι δεν έχω κανει μπάνιο.Η κοπελα προσπάθησε να μου πει ότι αυτά που είχα βάλει στο σώμα από αφρολουτρο κτλ μπορεί να μύριζαν άσχημα στην κοπέλα ότι να ναι δηλαδή.Η maira δυστυχώς συμπεριφερθηκε σαν γνήσια λατίνα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 08, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Σεπτεμβρίου, 2024
Πωω εσένα σου συνέβησαν χειρότερα από ότι εμένα. Κρίμα παιδιά κρίμα . Μακάρι να μην ξαναπάει κανειςμ
O
Ozymandiias
02 Σεπτεμβρίου, 2024
Που να μην ειχε και κριτικες!
S
srek7
02 Σεπτεμβρίου, 2024
Βλέπεις ότι αυτή είναι άλλη κοπέλα από τη Μαϊρα ε;
L
lailapas7
02 Σεπτεμβρίου, 2024
Ποια Maira;;;!! Ἡ Emma εἶναι αὐτή! Καί οἱ ἄλλοι δέν τό πρόσεξαν....
hornyasfuck
05 Σεπτεμβρίου, 2024
Εμένα μου έστειλαν την κοπέλα στην φώτο την maira απο τον GDE η οποία τώρα δεν υπάρχει δεν ξέρω για ποια emma λέτε
M
Mistis2008
06 Σεπτεμβρίου, 2024
@Mistis2008 Ρέ φίλε;;;;!!! Ποιά Maira;;;!! Δέ βλέπεις πού τό ὄνομα στὴν καρτέλα ποὺ ἔγραψες τὴν κριτική γράφει ΕΜΜΑ;;;;!! Τυφλός εἶσαι καί θές νά μᾶς τρελάνης;;!
hornyasfuck
06 Σεπτεμβρίου, 2024
ΥΓ: Καί ἡ ΕΜΜΑ, ἐπισήμως τουλάχιστον, εἶναι Ρουμάνα, ὄχι Λατίνα
hornyasfuck
07 Σεπτεμβρίου, 2024
Σόρρυ έκανα λάθος Κ το έγραψα στην Έμμα αλλά η κριτική πηγαίνει για την Μάιρα Κ όχι δεν είμαι τυφλός ούτε θέλω να σε τρελάνω ένα λάθος έκανα.
M
Mistis2008
09 Σεπτεμβρίου, 2024
@Mistis2008... Καλή ἀφύπνιση! Πρός τοὺς admins: γίνεται νά μεταφερθῆ ἡ κριτική στὴ Maira;
hornyasfuck
09 Σεπτεμβρίου, 2024
Πού ακριβώς να μεταφερθεί; Στείλτε link.
antisthenis
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10