Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 26 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 114661
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η αλήθεια είναι πως με είχαν αποθαρρύνει οι πολλοί παραλληλισμοί της Δέσποινας με τη Σοφία. Όχι ότι δεν είχα περάσει καλά με τη Σοφία αλλά μου έβγαζε κάτι το μηχανικό, κάτι το δουλεμένο εκατοντάδες φορές, που έπρεπε οπωσδήποτε να μου αρέσει. Τελικά πήρα την απόφαση για ραντεβού μαζί της και δικαιώθηκα. Κλείσιμο από την προηγούμενη και χωρίς κάποια ιδιαίτερη δυσκολία. Άφιξη της Δέσποινας στην ώρα της. Για ντύσιμο μη με ρωτάτε, δε συγκρατώ λεπτομέρειες για κάποια που θέλω να δω γυμνή! Για την εμφάνιση νομίζω ότι δε χρειάζεται να ειπωθούν πολλά. Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες που είναι όλες ακριβείς.
Ξεκινώντας προθέρμανση σε δική μου πρόταση για χρήση sex toys επιπλέον των δικών της δέχτηκε με χαρά. Η οποία μεγάλωσε ακόμη περισσότερο όταν αξιοποιήθηκαν πάνω στο σωματάκι της με τρόπο όπως δήλωσε η ίδια αναπάντεχο αλλά πολύ επιτυχημένο. Έχει συνηθίσει σε ρόλους πιο ενεργητικούς, πολλοί από εσάς είμαι σίγουρος ότι τους έχουν …νιώσει Ματάκι. Η αλλαγή των ρόλων έδειξε να την ευχαρίστησε πολύ. Σας παραθέτω φώτο από το σχετικό photo session που ζήτησε η Δέσποινα και ήταν εξαιρετικό μοντέλο.
Περνώντας στο ορεκτικό τώρα, η Δέσποινα ξέρει να περιποιείται σωστά με βαθιά γλωσσόφιλα και βαθιά πίπα. Είναι φυσικά πεντακάθαρη. Η ώρα για το κυρίως πιάτο δεν άργησε να έρθει. Ζήτησε σεξάκι στα τέσσερα και δεν της χάλασα το χατίρι. Την πήρα κατευθείαν από τον κώλο κάτι που την ξάφνιασε, δε κατάλαβα ποτέ το γιατί. Εισέβαλλα με ευκολία στην τρύπα της. Στην εύλογη, όσο και χονδροειδώς διατυπωμένη ερώτησή μου «από πότε έχεις να τη φας από τον κώλο μωρή;» η απάντηση ήρθε με νάζι στα όρια του χαχανητού και δίνει τον τίτλο στην παρούσα κριτική. Η άνεση …χώρου αξιοποιήθηκε καταλλήλως. Στις έντονες παροτρύνσεις της για «πιο δυνατά» δεν είπα όχι, στα μέτρα των δυνατοτήτων του ταλαίπωρου κορμιού μου. Το τέλος πλησίαζε και η Δέσποινα το ζήτησε επιτακτικά πάνω στον κώλο της παρά τη δική μου απαίτηση για στόμα. Το ζούσε! Τη συνέχεια νομίζω τη φαντάζεστε.
Στο διάλειμμα όπου έλαβε χώρα το καθιερωμένο social time, μου παρουσιάστηκε ένα άτομο πολύ άνετο, με ευχέρεια στην επικοινωνία και εξαιρετικά δραστήριο σε πολλούς τομείς πέρα από το σεξ! Αξίζει να ανακαλύψετε και αυτή την πλευρά της όσοι γουστάρετε κουβεντούλα. Καλή και η κουβεντούλα βέβαια, αλλά είχα ήδη οπλίσει για δεύτερο γύρο. Την περιποιήθηκα εγώ αυτή τη φορά με χρήση δικών της παιχνιδιών, μερακλίδικου και τεχνολογικά εξελιγμένου δονητή για μπροστά, τάπα από πίσω και ένα πούτσο στο στόμα για να μη μείνει καμμιά τρύπα παραπονεμένη. Το τελείωμα αυτή τη φορά ήρθε στο στόμα της για να καταλήξει στο στομαχάκι της. Ως κερασάκι στην τούρτα είχαμε την αποστράγγιση όσου σπέρματος είχε απομείνει σε συμπληρωματική βουτιά που με διαπέρασε σαν ηλεκτρικό ρεύμα.
Κλείνοντας λοιπόν έχω να δηλώσω ότι ήταν ένα πολύ επιτυχημένο ραντεβού, με μια πολύ αξιόλογη, καθαρή και απόλυτα συνειδητοποιημένη για αυτό που κάνει γυναίκα. Οι βαθμολογίες είναι υψηλές γιατί είναι σχετικές και όχι απόλυτες. Πρόκειται για μια γυναίκα που δεν είναι στην πρώτη της νεότητα, αλλά φροντίζει τον εαυτό της και αυτό φαίνεται στην εμφάνιση αλλά και στην καύλα που βγάζει. Σεβασμό στα κορίτσια και καλά να γαμάτε!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 07, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Edit1
Edit2
hard_rocker
Ανώτερος
66
Πόντοι:
7.181
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 elpotero, hornyasfuck, foxtrot και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Σεπτεμβρίου, 2024
Μην συγκρίνεις κορίτσια και Προγράμματα, δεν μας αρέσει σε όλες να κάνουμε το σκυλάκι και να μας τραβάνε στο δωμάτιο με λουρί...
review reaction 3 hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1