Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 139 10
Call-Girls 324264
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Με διαφορα 6 μηνων κλειστηκε δευτερη συνατηση, αυτη την φορα δυσκολευτηκα ποιο πολυ να κλεισω και με ακυρωσε 3 φορες ( ευτυχως αρκετα νωριτερα πριν παω στο ξενοδοχειο αλλα σε ωρα που δεν προλαβαινα να βρω τιποτα αλλο να κλεισω) πιστευω δινει πολυ μεγαλη προτεραιοτητα σε στανταρ πελατες και δεν δισταζει να ακυρωσει προγραματισμενο ραντεβου για να παει με τον αλλον που της εστειλε τελευταια στιγμη, Την προηγομενη φορα στο διωρο ραντεβου ειχα μεινει παρα πολυ ευχαριστημενος τωρα δεν ξερω αν ετυχε αλλα τα ψιλοεκλαψα να πω την αληθεια.
Αρχικα αφου ειχα φαει 3 Χ και κλειστηκε ραντεβου ηρθε με καθυστερηση 45 λεπτα, ηταν τελειως ατιμελητη και συγκεκριμενα τα μαλλια της ηταν ανακατωμενα αχτενιστα οχι πολυ καλη εικονα , φορουσε ενα φορεμα ασπρο αναλαφρο με λουλουδακια τυπου λαικης και ασπρα αθλητικα παπουτσια, το drescode που ζητηθηκε πηγε περιπατο... ηταν ιδρωμενη αρκετα ( οκ η ζεστη μας γαμησε φετος ) αλλα και εγω απεξω ερχομαι και ντουζ θα κανουμε αλλα φροντιζω να εχω βαλει λιγο αρωμα - αποσμητικο κλπ, μολις μπηκε στο δωματιο η μυρωδια ηταν λιγο δυσαρεστη και σε συνδιασμο με την εμφανιση απογοητευτηκα, αφου αν δεν την ξαναειχα συναντησει θα την εδιωχαν. Οκ μετα ντο ντουζ ολα καλα δεν υπηρχε καμια μυρωδια, στο διαταυτα και στο κρεββατι δεν εχω παραπονο συνεχιζει να κανει οτι γουσταρεις χωρις οχι και μη, οταν τελειωσαμε την πρωτη φορα γυρω στο μισαωρο τα ειπαμε για κανενα 5 λεπτο σοσιαλ την ειδα να κανει κινηση να ντυθει μου λεει εχω αργησει στο επομενο ραντεβου πρεπει να φυγω... επειδη πλεον δεν μαπινω σε αντιπαραθεσεις δεν της ειπα τιποτα της εδωσα το δωρακι και αντιο..

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 05, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
fistikoulis
Σπουδαίος
Εγγραφή:
23 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
1.886
Πόντοι:
2.471
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 5 review reaction 1 stadeos, doc_lin, petran 19866266 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Σεπτεμβρίου, 2024
Όλοι μην τις ανεξάρτητες είστε μη μου απτου όταν σαν γλεντάνε τα γραφεία είναι καλά
02 Σεπτεμβρίου, 2024
Δεν σε καταλαβα τυπε…
Τα συπερασματα κρατα για την παρτυ σου. Ενημερωνω αυτους που ενδιαφερονται διαθετουν χρηματα εσυ που εισαι πουθενας γιατι δεν βλεπω καμια ενημερωση δικη σου πες μας ποιος σε γλενταει για να παμε να συγκρινουμε
review reaction 1 karlotos
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2