Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 11 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 44360
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Την είχα μέρες στο μυαλό μου και τελικά την έκλεισα ώστε να μην μου μείνει απωθημένο. Η κίνηση μου αποδείχτηκε σοφή καθώς η γκόμενα αξίζει.
Κορμί πολύ καλό, το έχουν πει και άλλοι , το πρόσωπο μου άρεσε αλλά πιστεύω ότι έπαιξε λίγο ρόλο και το γούστο μου. Επικοινωνία είχαμε κατά κάποιο τρόπο καλή, η γκόμενα δεν το έχει με τα αγγλικά αλλά έχει έμφυτη ικανότητα να συνεννοείται. Ήταν καθαρή και έκανε το μπανάκι στο ενδιάμεσο, το κορμί της και ιδιαίτερα το μουνί της ήταν ευωδιαστό.
Στο κρεβάτι αρχίσαμε με χάδια στο γυμνό κορμί της... μετά φιλιά στο στόμα και άρχισε εκείνη τα προκαταρκτικά. Η πίπα της είναι από αυτές που δεν ξεχνάς, βαθιά και με πάθος, υγρή και με γλείψιμο στα αρχίδια. Όταν κόντευα να χύσω της είπα να σταματήσει και της έκανα ένα σύντομο γλειφομούνι έτσι ώστε να σαλιώσω την μουνότρυπα.
Στο γαμήσι ακολουθούσε οδηγίες και δέχτηκε είχε αντοχές, έριξα και μερικές φάπες στον ποπό... Η θέα στα τέσσερα ήταν ξεχωριστή με την κωλάρα της, το στήσιμο και αυτό φοβερό. Για αυτό την κράτησα πολλή ώρα έτσι. Μετά γύρισε και την έβαλα να με καβαλήσει. Αυτή τη φορά είχα τις βυζάρες της μπροστά μου, περίπου το ίδιο όμορφα και αυτά. Έδωσε ρέστα με την συμμετοχή της, ακόμα και τα βογγητά της δείχνανε ότι είχε καυλώσει πολύ. Έχυσα μέσα της αφού την γύρισα για λίγο σε ιεραποστολικό, η γλώσσα μου μέσα στο στόμα της και τα πόδια της σφιχτά γύρω από την μέση μου. Κάναμε μόνο έναν γύρο ο οποίος είχε μεγάλη διάρκεια και με ικανοποίησε.
Αξίζει να την πάρεις έστω και μια φορά, είναι όμορφη και το σεξ της είναι πολύ καλό.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 29, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
226
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, doc_lin, THV και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού