Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 118 10
Call-Girls
525926
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
η ημερομηνια ειναι ενδεικτικη. ιωαννα λοιπον προκειται για μια κοντουλα γυναικα γυρω στο 1,60 με ομορφο προσωπο, ωραια ματια, σωμα μουρλια μοιαζει με 25αρας, κατα την γνωμη μου λιγο πανω απο τα 40 η ηλικια της και αχορταγη οσον αφορα την πουτσα. σιγουρα απο τα 3 τοπ γαμησια που εχω κανει στα 40 μου ειτε με γκομενες ειτε με βιζιτες. αυτο με την επικοινωνια μαλλον μπαρουφες ειναι, εγω ενα μνμ εστειλα και μου απαντησε αμεσως! κλεισαμε ραντεβου καποιες μερες αργοτερα γιατι δεν ειμαι και εγω απο αθηνα και μαλιστα η ιδια μου εστειλε πρωτη και μια μερα πριν το ραντεβου, και την ιδια μερα του ραντεβου για επιβεβαιωση!! οποιος θελει να κλεισει ραντεβου και οχι καυλαντι θα το κλεισει. και μην περιμενη την ιδια μερα μιας και η κοπελα με την αξια της εχει την πελατεια της και δεν μπορει να τους ικανοποιηση ολους την ιδια μερα, μην μου τα πρηξετε δωσε τηλ. και τα λοιπα γιατι εδωσα τον λογο μου. παρα πολλα μνμ χωρις καμια ουσια καποιοι ειναι πολυ μαλακες!! στα του αγωνα τι παραπανω να πω εγω που δεν εχει υποθει ηδη. καυλιαρα οσο δεν περνει θελει να σε ικανοποιηση στο επακρο και να ικανοποιηθη και η ιδια απο πανω απο κατω στο πλαι στα 4 δεν θα οχι σε τιποτα! οχι κατι ακραιο εννοειτε, θα καυλωση και η ιδια και τα ζουμια θα πεταγονται παντου!!! καποια στιγμη λαχανιασα και αυτο το παθαινω 2 φορα με γυναικα πανω στο σεξ οποτε φανταστειτε..... σπανια περνω και 2 φορα την ιδια κοπελα μου αρεσει η ποικιλια αλλα για την συγκεκριμενη κοπελα η εξαιρεση επιβαλλεται!! μιας και σε αυτον τον χωρο δυσκολα βρισκεις τετοιες γυναικες...
ΥΓ. σιγουρα θα εβαζα παραπανω βαθμολογια αν με αφηνε το συστημα!
ΥΓ. γαματε και περαστε καλα, και αφηστε τα καφριλικια γιατι με αυτα που εχω ακουσει απο τα κοριτσια του χωρου εχω φριξει...
ΥΓ. σιγουρα θα εβαζα παραπανω βαθμολογια αν με αφηνε το συστημα!
ΥΓ. γαματε και περαστε καλα, και αφηστε τα καφριλικια γιατι με αυτα που εχω ακουσει απο τα κοριτσια του χωρου εχω φριξει...
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 22, 2024
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
300€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
Μην φασκεις και αντιφασκεις μεσα σε 2 προτασεις.
εγω παντως δεν σου εστειλα pm
Εγω παντως εδω και καιρο της εχω στειλει και δεν εχω παρει απαντηση.
Και με το προηγουμενο νουμερο της απλα ειχα στειλει για να βρεθουμε και επειδι ειχα καποιες ειδικες απαιτησεις τελικα δεν μας βγηκε για εκεινη την φορα. Ουτε καν ξανα εστειλα παλι για να την ενοχλησω.