Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 41 10
Call-Girls 233345
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η κριτική έπρεπε να εχει γίνει πιο νωρίς... Καιρό έψαχνα την Νικολ και μια μέρα η τύχη μου χαμογέλασε!!! Η Νίκολ έχει διαστημικό κορμί!!! Τα βυζάκια της φτιαγμένα αλλά υπέροχα...ο κωλος της όταν είναι στα 4 σου κόβει την ανάσα!!! Με το που ανοίγει η πόρτα δεν έχει μα και μου... Ορμάει και σε πνίγει στα φιλιά με γλώσσα μέχρι το στομάχι!!! Αντέχει και γουστάρει τα πάντα σε μια από της συναντήσεις μας δεν μπορούσα 2 φορά και με είχε κάτω προσπαθώντας να μου τον σηκώσει με μανία... Δεν με άφηνε ήσυχο!!! Η Νίκολ είναι διαμάντι... Ίσως λίγο δύσκολη στην επικοινωνία στην αρχή αλλά μόλις σε γνωρίσει και είσαι οκ είναι όλα μια χαρά... Όλα μας τα ραντεβού έχουν κλειστεί σχεδόν την ίδια μέρα!!!! Να είσαι καλά κοριτσαρε!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σεβαστός
15
Πόντοι:
2.046
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, THV, xan4625 και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Αυγούστου, 2024
Αϊ στο διάολο με το πρεζόνι στο τελικό στάδιο... Έρχεται ροπαλιά
review reaction 4 pastelios
27 Αυγούστου, 2024
Ορμάει και σε πνίγει στα φιλιά για να μην προλάβεις να δεις πρόσωπο.
Εντάξει πλακιτσα κανω, ας είναι καλα η κοπέλα, μια χαρά σωμα εχει παίρνει 10. Βαζει κάτω και 19χρονες. Στο ΤΟΠ 5 των καλύτερων σωμάτων.
28 Αυγούστου, 2024
❤️ Χαμόγελο
28 Αυγούστου, 2024
Φίλε χαίρομαι που πέρασες καλά! Είσαι από τους τυχερούς που δεν τους κορόιδεψε με τα μηνύματα, αφήνοντας σε με το "περίμενε να σου απαντήσω",ακόμα κι όταν είχε ξεκινήσει μια αρχική επικοινωνία... Προφανώς κάνει επιλογή, δεν εξηγείται αλλιώς.
28 Αυγούστου, 2024
Τι έπαθες ρε virginsteele???
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5