Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 7 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μια εμπειρία από μόνη της.. Λίγο καλτ λίγο από τα παλιά τα χρόνια τα Πασοκικα με αναμνήσεις παραδοσιακών κολομπαρών. Κάτι τέτοιο σκεφτόμουν και επέλεξα την Τανια. Ρωσίδα μιλφαρα βυζοπουλα με χρόνια στο κουρμπέτι. Τι να πάει στραβά σκέφτηκα αφού ήμουν και σε τέτοιο μουντ;

Τηλέφωνο μπαμ μπαμ και η Τανια σπίτι μου έτοιμη να μου προσφέρει τις υπηρεσίες της. Πληθωρική γυναίκαρα με τα όλα της βυζαρες κωλαρα όλα πλούσια. Μιλάει καλά Ελληνικά με την πρόσφατα αυτή ακριβώς που ήθελα χαχα.. Την καλός ορισα όπως πρέπει με βότκα αυτή τη φορά και τα λεφτά έτοιμα όπως πάντα.

Η Τανια ήρθε έτοιμη, έμπειρη και καυλωμενη! Η εμπειρία μίλησε σε όλη τη διάρκεια. Δεν θα γράψω λεπτομέρειες δεν χρειάζεται η κοπελα είναι άριστη σε όλα από την αρχή μέχρι το τέλος. Ερωτική όσο χρειάστηκε και πρόστυχη επίσης, τελεντα σεξουαλικα ατελείωτα και όλα όπως πρέπει.

Η Τανια είναι μια μιλφαρα που τα δίνει όλα και έχει αντοχές. Είναι επικοινωνιακή με την χαρακτηριστική προφορά αλλά χωρις να το παρακάνει στην κουβέντα. Έβγαλα τα γούστα μου πέρασα καλά και θα την έχω στα υπόψιν σίγουρα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
130€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Νέο Μέλος
36
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, Triant, xan4625 και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Αυγούστου, 2024
Εχουν περασει οι παλιες καλες εποχες του AGN παντως... Καποτε δεν ηξερες ποια να πρωτοδιαλεξεις... Δημητρα, Βικυ, Melissa, η Ναταλυ δουλευε φουλ, την Αλεξια την πετυχαινες και Π /Σ /Κ /... Ηταν τοσες πολλες οι επιλογες, που οτι ωρα κ να επαιρνες καποια θα εβρισκες σιγουρα....
review reaction 1 srek7, hornyasfuck, greekarmy και 2 άλλα μέλη
27 Αυγούστου, 2024
Τη βρήκες τώρα; Γιατι την ειχα σταμπάρει, το καλοκαίρι έφυγε διακοπές και τώρα δεν υπάρχει στο site του γραφείου...
review reaction 1 hornyasfuck
27 Αυγούστου, 2024
Kαι επανέρχομαι αφού δεν μπορώ να διαγράψω το σχόλιο. Sorry, μια χαρά είναι στο site του γραφείου. Εγώ κοιτούσα άλλο site...
review reaction 1 hornyasfuck
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3