Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 9 10
Call-Girls 27867
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επιγραμματικά...

Ημερομηνία ενδεικτική

Συμπαθητικό προσωπάκι, γλυκειά σλαβοστρογγυλομούρα. Οι φωτογραφίες ανταποκρίνονται στο 90/%.
Σώμα, συμπαθητικό με χαλάρωση στο στήθος και στην κοιλιά λόγω εγκυμοσύνης και απώλειας βάρους. Ρώγες μεγάλες που ανταποκρίνονται πολύ ωραία.
ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΗ, χωρίς εντονο άρωμα, διακριτικό και σου έδινε την αίσθηση οτι μόλις είχε βγει απο το μπανιο. Εδώ παίρνει 10/10

Δε ζήτησε ποτο, μόνο νερό. Δε μου έδωσε την εντύπωση για Party animal, λιγομίλητη, τουλάχιστον στην αρχη, δεν είναι άτομο που θα ξεκινήσει κουβεντουλα. Υπήρξαν στιγμές αμηχανίας, αλλά με την ώρα, λ'ύθηκε.

Στο σεχ τωρα.
Ξεκ'ίνησε με πίπα. Ενώ μόλις είχα κάνει μπάνιο, μου έβαλε προφυλακτικό. Δεν είπα τίποτα στην αρχή, αλλά μετά απο κάποια λεπτα και δεν ήταν η καλύτερη αίσθηση, της το επεσήμανα οτι λέει στις υπηρεσίες οτι είναι χωρίς προφύλαξη. Εκείνη το παραδέχθηκε αλλά είπε οτι προτιμάει με. Ειδε οτι δεν μου άρεσε αυτό και μετά προχώρησε χωρίς. Συμπαθητική πίπα, όχι κατι αξέχαστο.
Στο σεξ, κ΄ρατησα χαμηλούς ρυθμους, μόλις η κοπέλα αντιλήφθηκε οτι σε θέματα υγειηνής κράταω πολύ υψηλά στάνταρ, ανοίχθηκε και ξεδιπλώθηκε μια αλλη προσωπικότητα.

Φιλία βαθεία, παντού, ένα ωραίότατο γαμήσι με αυτήν απο πάνω. Στα 4 για λίγο με θέα το κωλαράκι. Γλείψιμο δέχτηκε παντού, έδειξε να το απολαμβάνει. 69 και facesitting κάναμε και κάπου εκει τελείωσε ο πρωτος γύρος.

Ενδιάμεσα μπα΄νάκι και οι δυό, λίγο χαβαλέ.

2ο βόλι με χαλαρή διάθεση, χαιδεματάκια παντού και με λίγη προσπάθεια τα καταφέραμε!

Είναι περίπτωση κοπέλας που όσο πιό πολλές φορές συναντηθείς και καταλάβει αυτή τα χούγια σου και εσύ τις δικές της "ευαισθησιές" , η εμπειρία θα βελτιώνεται.
Αν θα την συναντουσα ξανά, είναι "Ίσως". Για το λόγο του ότι και αφθονη ποικιλία υπάρχει στην Αθήνα και αν θέλω στανταράκια που κουμπωνουμε, τα έχω ήδη βρει. Ίσως λοιπόν, αν δεν έχω κάποια άλλη επιλογή γνωστής μου, ή κάποια καινούργια που να μου κάνει "κλικ".

Κάτι τελευταίο. Πάνω στην κουβ΄΄έντα αν της αρέσει η Ελλάδα, πως τα περναει και την γνωμη για τους ελληνες, αναφέρθηκε στο θέμα υγιεινής. Και για το πολύ μεγάλο ποσοστό ατόμων που πολύ απλά ΔΕΝ ΠΛΕΝΟΝΤΑΙ! Ποσοστό πάνω απο το 50%!!!!!

Μα είναι δυνατόν;

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 01, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
fatos1924
Σεβαστός
19
Πόντοι:
1.011
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, bigmountain, Aragorn135 και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Αυγούστου, 2024
Τι σου κανει εντυπωση φιλε? Στο μετρό δεν μπαινεις? Βρωμανε κ ζεχνουν μερικοι κ μερικες....
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74, fatos1924
24 Αυγούστου, 2024
Τύπε αν πλυθούν τα μέλη χάνεται η φυσική, αρρενωπή φρεσκάδα Money Mouth
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74, fatos1924
24 Αυγούστου, 2024
Sadly she's correct about using a condom for blow jobs - risk of STIs and other infections passed through oral sex.
review reaction 1 hornyasfuck, fatos1924
24 Αυγούστου, 2024
@john 100

Τυριλα, τσίκνα και τραγίλα!

Μερικές φορές, σκέφτομαι ότι η δουλειά που κάνουν αυτές οι κοπέλες είναι λειτούργημα.
review reaction 1 review reaction 3 hornyasfuck, Bartender 74
24 Αυγούστου, 2024
@claus2 Υοu are not in Germany Claus. Things are different here. Prepare yourself for a culture shock
review reaction 1 review reaction 3 hornyasfuck, Bartender 74, bigmountain και 1 ακόμα μέλος
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5