Λεπτομέρειες αξιολόγησης
4.6 2 10
Call-Girls
8706
Γενική βαθμολογία
1.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
1.0
Εμφάνιση (σώμα)
1.0
Γενική συμπεριφορά
1.0
Επικοινωνία
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Μας δουλευουν εβαλα 1 σε ολα γιατι δεν υπαρχει μηδεν ..
μας δουλευουν τα προηγουμενα ποστ που μιλαγανε για βραζιλιανικο κολο ( μιλαμε για μαζα με κυταριτιδα ακραια) παω στη παραλια με τα καπι για να δω τετοιο κολο ελληνιδας 70αχρονης χοντρης
μας δουλευουν οσοι μιλανε για στηθος .. οκ αν το απομονωσεις και το βαλεις καπου αλλου καλο ειναι δ οκ αλλα μεσα εκει στα προκοιλια δεν ξερεις καν τι ειναι στηθος και τι προκοιλι
μας δουλευουν οισοι λενε χαμογελστη περιμενα και εγω να μου φτιαξει την διαθεση μου με καποια ενεργεια θετικη κοιταει σα χανος με κατι γουρλωμενα ματια ρε φιλε ελεος ..
μας δουλευει και το γιορ αφου ολες οι κοπελες ειναι με αλλη εθνικοτητα και ενω περιμενεις να μιλανε καποια γλωσσα μιλανε αλλη..
τουτη πορτογαλικα δεν ξερει πως ειναι βραζιλανα και γιατι επιμενουν..
η ιδια λεει valencia αλλα μαλλον καθε φορα αλλο λεει αφου σε αλλον ειπε κολομβια ..
πεταμενα λεφτα και χρονος
μας δουλευουν τα προηγουμενα ποστ που μιλαγανε για βραζιλιανικο κολο ( μιλαμε για μαζα με κυταριτιδα ακραια) παω στη παραλια με τα καπι για να δω τετοιο κολο ελληνιδας 70αχρονης χοντρης
μας δουλευουν οσοι μιλανε για στηθος .. οκ αν το απομονωσεις και το βαλεις καπου αλλου καλο ειναι δ οκ αλλα μεσα εκει στα προκοιλια δεν ξερεις καν τι ειναι στηθος και τι προκοιλι
μας δουλευουν οισοι λενε χαμογελστη περιμενα και εγω να μου φτιαξει την διαθεση μου με καποια ενεργεια θετικη κοιταει σα χανος με κατι γουρλωμενα ματια ρε φιλε ελεος ..
μας δουλευει και το γιορ αφου ολες οι κοπελες ειναι με αλλη εθνικοτητα και ενω περιμενεις να μιλανε καποια γλωσσα μιλανε αλλη..
τουτη πορτογαλικα δεν ξερει πως ειναι βραζιλανα και γιατι επιμενουν..
η ιδια λεει valencia αλλα μαλλον καθε φορα αλλο λεει αφου σε αλλον ειπε κολομβια ..
πεταμενα λεφτα και χρονος
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 20, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Αυγούστου, 2024
Υπάρχει και στην Κολομβία, Valencia.
fatos1924
23 Αυγούστου, 2024
Μήπως,μήπως λέω, εννοούσε πορτοκάλια Valencia
HoneyVoskos
23 Αυγούστου, 2024
8/10 Latin είναι μπάζα . Δε χρειάζεται να τα δεις καν από κοντά .
L
London(2)
23 Αυγούστου, 2024
Αδερφέ μου γιατί απλά δεν γύρισες την πλάτη σου να φύγεις και πλήρωσες κάτι που δεν σου αρέσει?!?
StarHero97
24 Αυγούστου, 2024
γιατι μολις ειχα περασει 3 ωρες σε ενα χοτελ και μετα απο 1 ηδη αποτυχια απο αλλο γραφειο... αλλη ιστορια αυτη μαλακια καλυτερα
C
cento
24 Αυγούστου, 2024
επισης επρεπε να καταλαβω και κατι απο τις φωτογραφιες εδώ η 8 και 9 ειναι τρβηγμενες ενα δευτερολεπτο μετα η μια απο την αλλη αλλα στη μια εχει γίνει διαφορετικο φωτοσοπ εχει πλακα τωρα που το κοιταω
C
cento
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6