Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 17 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 77841
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πάντα τὴν εἶχα στό μάτι καί μέ βάση καί τὶς κατά κανόνα καλές κριτικές ἔκρινα ὅτι ἦλθε ἐπί τέλους ἡ ὥρα νά τὴ δοκιμάσω.
Κλείνω μὲ δύο μηνυματάκια τὸ ραντεβού στὸν χῶρο της γιά τὶς 18:45. Ἤθελα 19:00 ἀλλά μοῦ’καναν αὐτήν τὴν ἀντιπρόταση. Ἡ διάρκεια γιά ΜΙΑ ΩΡΑ!
Πάω στὸ ξενοδοχεῖο: τὸ πιό ἀκατάλληλο δωμάτιο ἀπό ἄποψη τοποθεσίας ποὺ μπορεῖ νά φαντασθῆ κάποιος: ἡ καθαρίστρια μέ κοίταξε ἐπικριτικῶς. Ἕνας λόγος ποὺ φορῶ μάσκα! Μοῦ ζήτησε συγγνώμη καί μοῦ’πε ὅτι ἔχει ζητήσει καλύτερο, ἀλλά γιά τὴν ὥρα δέν ὑπάρχει
Ἐμφάνιση: ὅ,τι βλέπετε στὶς φωτογραφίες. Καρέ μαλλί ἐγώ δέν εἶδα. ΚΟΝΤΟ εἶδα. Ἄλλο τό ἕνα, ἄλλο τό ἄλλο. Μαυρισμένη ἀρκετά καθώς εἶναι ‘δῶ μερικές ἑβδομάδες ἄν καί γιά μιά ἑβδομάδα εἶχε κάνει διάλειμμα ἤ ἦταν σὲ ραντεβού μακρᾶς διαρκείας. Ἡλικία γύρω στὰ 30 τὴν ἔκανα καί τόσο μοῦ’πε στό μπλά-μπλά μετά. Πιστοποιητικό γέννησης δέ ζήτησα.
Ὑπηρεσίες: Φοροῦσε σέξυ καί προκλητικά μαῦρα ἐσώρουχα. Ἀρχίζουμε μὲ γλωσσόφιλα ὄρθιοι πρίν κάν μπῶ στὸ μπάνιο. Μοῦ’πιασε καί τὸν ποῦτσο ἐξωτερικά. Σέ λίγο μέ στέλνει γιά μπάνιο. Μέ ρωτᾶ τό ὄνομά μου καί τὴν ἡλικία μου ὅσο γδύνομαι καί μοῦ πιάνει λίγο κουβέντα. Μοῦ ἐξηγεῖ τὸ λουτρό καί μοῦ ζητεῖ συγγνώμη γιά τὸ δωμάτιο.
Βγαίνω, ξαπλώνει ἀνάσκελα καί άρχίζουμε πάλι τά γλωσσόφιλα καί τὰ χάδια. Μ’ἄρεσαν τὰ νύχια της στὴν πλάτη μου. Μοῦ’πιανε καί τὸν ποῦτσο μέ τὸ χέρι ἐνῶ μ’ἀγκάλιαζε καί μὲ τά πόδια. Μέ γυρνᾶ ἀνάσκελα καί ἔρχεται ἀπό πάνω μου. Γλωσσόφιλα καί σέ λίγο πίπα καί χέρι. Ἀρκετές φορές τὴν ἔκοψα γρήγορα μήν ἐκραγῶ προώρως. Μοῦ λέει: «Ἔχεις δεύτερο γύρο». Τῆς λέω: «Δέν μπορῶ δύο γύρους». Ἔμεινε λίγο κόκο-μπλόκο. Τέλος πάντων συνεχίσαμε σέ αὐτό τὸ μοτίβο: γλωσσόφιλα, πίπα, χάδια καί μιά σχετική ἐπιμονή γιά γρήγορο προφυλακτικό τὸ ὁποῖο ἀνέβαλλα συνεχῶς. Στό τέλος, τῆς ἔκανα γλειφομούνι, τῆς ἔβαλα καί ἕνα δάκτυλο. Στό δεύτερο εἶπε ὄχι μᾶλλον γιατί εἶναι πολύ στενή. Στὸ γλειφομούνι μέ καθοδηγοῦσε συνεχῶς μὲ τὶς κινήσεις της καί τὰ χέρια της κ’ ἔχυσε πολύ γρήγορα ὁπότε μ’ ἀπώθησε. Πρότεινε προφυλακτικό, ἀντιπρότεινα πίπα κι’ ἀρχίδια. «Ἀρχίδια» μοῦ λέει, «δέν κάνω». Αὐτό δέν τό κατάλαβα ποτέ, ἀλλά τέλος πάντων. Ὕστερα ἀπό λίγο σέξ, ὅπου λόγω τῆς πολύ καλῆς πίπας τέλειωσα πάρα πολύ γρήγορα. Μ’ ἔσπρωχνε πάντως συνεχῶς μέσα της μέ τὰ πόδια της καί τά χέρια της.
Ὕστερα ἀπό λίγο, ἀφοῦ ἔχυσε καί αὐτή τελειώσαμε, καί πῆγε γιά μπάνιο. Κοιτὼ τὸ κινητό 19:12 καί εἴχαμε ἕνα ἡμίωρο!! Ἐγώ σίγουρα δέν ὑπολόγισα καλά γιά διαφόρους προσωπικούς λόγους ἄν καί δέ βοήθησαν τὰ γρήγορα χυσίματα! Αὐτή σίγουρα τό πῆγε γρήγορα. Ἀπό μιά ἄποψη δέ μέ πειράζει ἀφοῦ οἱ ὑπηρεσίες ἦσαν καλές καί τὸ ὑπόλοιπο τοῦ χρόνου τό ἀφιερώσαμε στὸ μπλά-μπλά: ἀμπελοφιλοσοφίες, κορωνοϊός καί εὐλογιά τῶν πιθήκων (ΤΡΕΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΔΩ), μουσική, σχέσεις, κλπ. Στό τέλος, εὐγενικῶς μ’ ἔστειλε γιά μπάνιο, ντύθηκα καί ἔφυγα.
Σημείωση: δέ μέ πειράζει σέξ + μπλά-μπλά. Στὴν ἡλικία μου εἶναι κάτι ποὺ ὧρες-ὧρες ὅπως τώρα τό χρειάζομαι
Συμπέρασμα: καλές ὑπηρεσίες, ἰδίως πίπα καί γλωσσόφιλα, πολύ καλή συμμετοχή σέ ὅσα κάνει, ἄν καί λίγο ξεπέτα. Κάνει καί γιά μεγαλύτερα ραντεβού, ἀρκεῖ νά μή μιλήσετε γιά πολιτική καί γιά ἐπιστήμη. Δέ θά τὴν ξανάβλεπα γι’ αὐτούς τοὺς λόγους, ἀλλά καί γιατί δέν δίνει λόγο νά τὴ θυμᾶσαι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 22, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
hornyasfuck
Ανώτατος
30
Πόντοι:
12.896
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 james034, eridon1877, THV και 29 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Αυγούστου, 2024
Δηλ. τὸ μαλλί καλύπτει τὸν αὐχένα καί τὴν γ΄ύρω περιοχή στοὺς ὤμους καί λίγο μπροστά τὸν θώρακα
review reaction 1 Elganador
23 Αυγούστου, 2024
Πες τα χρυσόστομε πέστα

ασε τα πρεζόνια να λένε έτσι ειναι οταν ο γαμιας elganador τους ξεμουνιαζι της γυναίκες της ζωής τους ζηλεύουν επειδή αυτοί δε γαμάνε γιατί είναι αγαπούληδες και θέλουν χάδια και φιλιά

α ώστε έτσι @hornyasfuck έχει μαυρίσει το μωρό καύλωσα τώρα
και θέλω να το πετάξω στο στοματάκι της και πάλι
review reaction 3 hornyasfuck
23 Αυγούστου, 2024
Όπως και να έχει λύθηκε η απορία με το μαλλί και κάποιος αποδείχθηκε ψεύτης.

Χεχε!
review reaction 3 hornyasfuck
26 Αυγούστου, 2024
@bigmountain Ἤ ἄσχετος στὰ γυναικεῖα κουρέματα!!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4