Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 21 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 110431
Γενική βαθμολογία

5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

4.0
Επικοινωνία

4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Και μια επικαιρη κριτικη που προσπαθει να βαλει τα πραγματα στη σωστη τους διασταση.Ημερομηνια ενδεικτικη γιατι την εχω δει δυο φορες,κοστος επισης.Η βαθμολογια μου θα ηταν διαφορετικη αν μπορουσα αλλα μπορειτε να κανετε την αναγωγη.
Το οτι εχει λοιπον καταφερει να δημιουργησει τοση κουβεντα ειναι σιγουρα επιτυχια της.Και φυσικα κανεις δεν θα εδινε σημασια αν αυτες οι υπηρεσιες η παραξενιες ειχαν πισω τους μια αδιαφορη εμφανισιακα τυπισσα.
Υπαρχουν καποιες αναμφισβητητες αληθειες.
Ειναι πολυ ομορφη.Εχει εξαιρετικο μοντελε αλλα και πολυ γυμνασμενο κορμι(πρωην στιβικη)
Και πανεμορφο μοντελε στηθος.
Και ειναι και σπασαρχιδω.Εξαιρετικα επισης!
Με τοσους κοφτες,με τοσα μη και οχι αυτο η το αλλο, με προσπαθεια αποφυγης σχεδον στο καθε τι με προσπαθεια σπαταλησης χρονου με καθε τροπο που πραγματικά η ασκηση αυτη θελει δυνατους λυτες η καμμια ενασχοληση!
Αυτο προφανως ιντριγκαρει και ολους τους ενδιαφερομενους.Αλλοιως δεν θα ειχε πελατες και θα ηταν εκτος αγορας.
Την εχω δει δυο φορες μια σε ξενοδοχειο και την αλλη στο γραφειο μου.Την πρωτη φορα που ανοιξα την πορτα νομιζα οτι ηταν λαθος.Δεν το πιστευα.Φυσικη ομορφια,ομορφο χαμογελο και απλο σπορ ντυσιμο.Εμενα αυτο με αφοπλιζει.Πιπα που τεχνικα θελει πολλη βελτιωση αλλα ποιος ασχολειται με την τεχνικη οταν βλεπει τον πουτσο του μπροστα σε αυτο το προσωπακι? Περασα καλα,πηρα αυτο που ηθελα και πιθανοτατα θα την ξαναδω.Οχι γιατι φανταζομαι οτι αν την δω πιο πολλες φορες θα ειναι μαζι μου διαφορετικη.Δεν θα ειναι.Εγω θα πρεπει να βρω τι καινουργιο θα παρω και πως καθε φορα.Και αυτο ειναι το κινητρο μου με την συγκεκριμενη.
Θεωρω ανουσιο και τελικα αναποτελεσματικο να προσπαθησω να υπαγορευσω συμπεριφορες που θα ηθελα σε καποιον ενηλικα που εχει δειξει το πλαισιο που θελει να κινηθει.Δεν θα αλλαξει κανεις κανεναν και ποσο μαλλον τον κοσμο.
Τα πραγματα ειναι παντοτε απλα:take it or leave it.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 15, 2024
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
280€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Kadom
Ενεργό Μέλος
7
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 xan4625, Tourtouristas, hlektrop και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Αυγούστου, 2024
Ευχαριστούμε συναγωνιστή
review reaction 1 hornyasfuck
23 Αυγούστου, 2024
Θα τη δω να την σκισω και ας βάζει κοφτές.
review reaction 1 hornyasfuck
23 Αυγούστου, 2024
Αν έβαζα ένα τίτλο σε αυτή την κριτική δε θα ήταν ο υπάρχον αλλά: Εσκορτ για μαζοχες
24 Αυγούστου, 2024
@Eros82
Θα σου βάλει τόσους κόφτες, που αμφιβάλλω αν θα σκίσεις τίποτα.
Μπορεί να ρίξει και καμία τρελή ατάκα, τύπου "έχω δεξίωση μετά με τον πατέρα μου"...
26 Αυγούστου, 2024
Την είχα συναντήσει περίπου ένα χρόνο πριν, σχετικά νέα στον χώρο.
Κοιτάχτε...
Ο χώρος είναι δύσκολος αλλά τα λεφτά ικανοποιητικά...
Για τα λεφτά λοιπόν ή δουλεύεις σωστά ή κάνεις υπομονή για να τα
μαζέψεις ακούγοντας τα εξ αμάξης απο κάθε ραντεβού που πας έχοντας την πεποίθηση ότι είναι
μια δύσκολη φάση της ζωής σου που αποχωρώντας θα ήθελες διακαώς να διαγράψεις...
Έχω την υποψία ότι μπορεί να είναι το δεύτερο..ένα μικρό οικονομοτεχνικό γραφείοΜατάκι ένα αυτοκίνητο ένα ποσόν στην
τράπεζα.
Είναι σωστό?
Σαφώς και όχι και γιατί..
Στην πραγματικότητα κλέβεις τους άλλους που για να σε πληρώσουν για χ ώρες έδωσαν τον αγώνα τους διαχρονικός πολλές φορές
Καλύτερα λοιπόν να αποτραβηχτεί με το κεφάλι ψηλά..
Άλλωστε ο καθένας, άνδρας ή γυναίκα κάπου είναι ικανός.
Ισχύει για οποιαδήποτε κάνει αυτό το επάγγελμα και απο οποιαδήποτε χώρα.
review reaction 1 BisexualWannabe, srek7
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5