Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.0 5 10
Call-Girls
28027
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Γραφω να πω την αποψη μου γιατι οι κριτικες με μπερδεψανε και ειναι γκομενα που σιγουρα θα εκτιμησετε οσοι την παρετε. Να ευχαριστησω καταρχην τον συναδελφο Fotio, αν δεν ειχε γραψει κριτικη δεν θα ειχα παρει παρολο που μου αρεσανε πολυ οι φωτογραφιες της, οι υπολοιποι τι να πω... πιθανο να μην ηταν η ιδια γκομενα...
Η συναντηση εγινε στο ξενοδοχειο τους, το γραφειο πολυ εξυπηρετικο, ευγενικοι και πολυ επαγγελματιες. Η Σουζανα ειναι ολοιδια με τις φωτογραφιες ως προς τα χαρακτηριστικα της, μονο η λαμψη ειναι επιπροσθετη. Φυσιολογικο αναστημα και καλο στηθος ενισχυμενο οπως και τα χειλη της. Τα τελευταια ειναι στα ορια να ξεφυγουν αλλα ακομα ομορφα, με το πλεονεκτημα τους οταν τα βλεπεις στο τσιμπουκι. Το υπολοιπο σωμα ωραιο, οι καμπυλη στον κωλο δυνατη και γενικα καθαρο δερμα, ενα περιποιημενο και καθος πρεπει εσκορτ.
Στο προγραμμα πολυ δυνατη, φιλια λιγα και με γλωσσα αλλα πιπα με πολλαπλασιο παθος και βαθος. Ακουραστη και στους δυο γυρους απο λιγο να με κανει να χυσω. Απαλυνα τις καυλες μου με ενα καλο γλειψιμο στις βυζαρες και μετα στο μουνι. Πουθενα κοφτες στα προκαταρκτικα, καυλωσε πολυ και με ρουφιξε το μουνι της στην συνεχεια οταν την εβαλα στα τεσσερα. Εδωσα καλο σκισιμο και οι αντιδρασεις της ηταν οι αναμενομενς απο την καυλα της. Και παλι μηδεν κοφτες, γαμηθηκε σαν σκυλι που λατρευει την πουτσα. Στον δευτερο γυρο καναμε τα ιδια ξανα και οι δυο με πολυ ενδιαφερον.
Σωστο και τιμιο εσκορτ, ομορφη και δοτικη, τι αλλο να ζητησει κανεις
Η συναντηση εγινε στο ξενοδοχειο τους, το γραφειο πολυ εξυπηρετικο, ευγενικοι και πολυ επαγγελματιες. Η Σουζανα ειναι ολοιδια με τις φωτογραφιες ως προς τα χαρακτηριστικα της, μονο η λαμψη ειναι επιπροσθετη. Φυσιολογικο αναστημα και καλο στηθος ενισχυμενο οπως και τα χειλη της. Τα τελευταια ειναι στα ορια να ξεφυγουν αλλα ακομα ομορφα, με το πλεονεκτημα τους οταν τα βλεπεις στο τσιμπουκι. Το υπολοιπο σωμα ωραιο, οι καμπυλη στον κωλο δυνατη και γενικα καθαρο δερμα, ενα περιποιημενο και καθος πρεπει εσκορτ.
Στο προγραμμα πολυ δυνατη, φιλια λιγα και με γλωσσα αλλα πιπα με πολλαπλασιο παθος και βαθος. Ακουραστη και στους δυο γυρους απο λιγο να με κανει να χυσω. Απαλυνα τις καυλες μου με ενα καλο γλειψιμο στις βυζαρες και μετα στο μουνι. Πουθενα κοφτες στα προκαταρκτικα, καυλωσε πολυ και με ρουφιξε το μουνι της στην συνεχεια οταν την εβαλα στα τεσσερα. Εδωσα καλο σκισιμο και οι αντιδρασεις της ηταν οι αναμενομενς απο την καυλα της. Και παλι μηδεν κοφτες, γαμηθηκε σαν σκυλι που λατρευει την πουτσα. Στον δευτερο γυρο καναμε τα ιδια ξανα και οι δυο με πολυ ενδιαφερον.
Σωστο και τιμιο εσκορτ, ομορφη και δοτικη, τι αλλο να ζητησει κανεις
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 21, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Αυγούστου, 2024
Χαίρομαι που σε βοήθησε η κρητική μου, συναγωνιστή!
Epikouros Vizitologos
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1