Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 56 10
Call-Girls 159528
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Melissa λοιπόν μετά απο καιρό που ήθελα να την συναντήσω.

Επικοινωνία με το γραφείο χωρίς κανενα πρόβλημα.

Μπήκε πολύ άνετη, ευδιάθετη με αέρα στον χώρο, άκρως επικοινωνιακή και με κέρδισε με την μια. Διάθεση για κουβέντα απο μεριάς της, της άφησα και εγώ το περιθώριο καθότι ενιωσα οικειότητα.

Στα της εμφάνισης, οτι βλέπετε στις φωτογραφίες χωρίς την λάμψη. Όμορφη πραγματικά γυναίκα (σίγουρα οχι όσο λέει το σάιτ αλλά δεν με χάλασε καθόλου) με πολύ ωραίο σώμα, ψηλή όσο αναφέρεται, βυζι άψογο στην αφή και πρόσωπο πολύ καλό με ένα ελαφρύ φούσκωμα στα χείλια που την κάνουν πιο ερωτική.

Μετά το πρώτο σοσιαλ και το απαραίτητο ντουζ, ξεκίνημα με χάδια και γλωσσοφιλα, τα οποία έδινε αλλά λιγο συγκρατημένα στην αρχή, μετά φάνηκε να λύνεται.

Η πίπα της στον πρώτο γύρο δεν με εντυπωσίασε ιδιαίτερα μπορώ να πω, στον δεύτερο βελτιώθηκε αισθητά. Μου κλώτσησε λιγο που όταν της ζήτησα 69 μου είπε παρότι δεν μου πολυαρεσει ας το κάνουμε αλλά δεν μπήκα στην διαδικασία να την ζορισω.

Πρώτος γύρος και γρήγορη κατάθεση απο μεριάς μου στο σκουφί, παυση για τις απαραίτητες ανάσες και ξανά σοσιαλ.

Το σοσιαλ στο διάλειμμα κράτησε παραπάνω να πω την αλήθεια, είχε όρεξη για πάρλα αρκετή, ώσπου καποια στιγμή την σταμάτησα για να μην ξεμείνουμε απο χρόνο.

Δεύτερος γύρος με βελτιωμένη πίπα, cow με φουλ φιλιά σε ερωτικούς ρυθμούς και στα 4 ώσπου της ειπα πως θέλω να την χύσω στο στόμα. Μου είπε πάλι πως δεν τρελαίνεται ούτε για αυτό και να είμαι οσο μπορώ προσεκτικος, της ειπα δεν πειράζει ας το αφήσουμε γιατί γενικως με είχε κερδίσει και σεξουαλικα και σαν χαρακτήρας και λέω ας μην χαλάσουμε τις καρδιές μας για ένα χυσιμο. Τελείωμα τελικά στα βυζια της, μπανακι τσιγαράκι και απο τους δυο με ακομα λίγη κουβέντα, φιλάκι και αποχώρηση της κοπέλας.

Στα συν της, ενώ της είχα αφήσει απο πριν λεφτά με το εξτρα, μου τα επέστρεψε ενώ θα μπορούσε να κάνει την παλαβή.

Συμπέρασμα: πολύ «καλό παιδι» που δεν ειναι όμως για άγρια πράγματα. Αν ήταν αλλιώς ο χαρακτήρας της μπορει να Στράβωνα που δεν κάνει υπηρεσίες τις οποίες αναγράφει αλλά σε κερδίζει όλο το σύνολο της και ο αέρας της. Στα λεφτά που ζητάει ειναι μια πολύ τιμια επιλογή την οποία πιθανώς να ξανασυναντήσω στο μέλλον.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 22, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή