Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 3 10
Call-Girls 15390
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Συνάντηση με την Άννυ

Σε αναζήτησή για καθαρόαιμο escortaki ανατολικού μπλοκ, έπεσα πάνω στην Άννυ.

Από τις φωτό μου άρεσε και ήταν πολυ κοντά σε αυτό που έψαχνα. Από τις φωτό καταλαβα ότι δεν είναι πιπίνι αλλά εάν είναι προσφατες θα είναι μια χαρά σκέφτηκα. Τηλέφωνο λοιπόν στο γραφείο και ραντεβού στο γνωστό χοτελ.

Όταν άνοιξε η πόρτα, αντίκρισα μια όμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα. Περιποιημένη από πάνω μέχρι κάτω, μαλλιά, μακιγιάζ, φτιαγμένα νύχια πάνω κάτω και σεξι εσώρουχα. Είναι όπως στις φωτό (χωρις τη λάμψη) θα πρόσθετα μερικά χρονάκια αλλά είναι προσεγμένη και σε πρόσωπο και στο σώμα. Ψηλή γυναίκα με μακριά πόδια, ωραίο κωλο σφιχτό και στρογγυλό.

Πολύ θερμή γυναίκα, φιλάει με γλώσσα και ξέρει πως να κινηθεί και με έκανε να νιώσω άνετα από τη αρχή. Αφού ζεσταθήκαμε ξεκίνησε μια πιπα πολυ έμπειρη με μπόλικο σάλιο και χωρις πολυ χέρι. Με κοίταγε στα μάτια με λάγνο βλέμμα και ήταν όλα τα λεφτά. Στη συνέχεια ξεδίπλωσε το ταλέντο της και μπήκε πλήρως στον ρόλο της με πρωτοβουλίες και φουλ συμετοχη. Κραυγουλες και βογκητά χωρις υπερβολές, στησίματα όπως πρέπει και γενικα μου ταίριαξε πολυ σε ότι ήθελα.

Παίχτηκαν 2 γύροι με πολλές στάσεις, ποιο πολυ στο αργό αισθησιακό και για λίγα λεπτά σφυροκοπημα και ένταση στα τελειώματα. Κατά τη γνώμη μου είναι για gfe ποιο πολυ της ταιριάζει αυτό αλλά και στο ζορισμα είδα ότι ακολούθησε μια χαρά χωρις πρόβλημα.

Γενικό συμπέρασμα, πέρασα πολυ καλά, η κοπελα είναι καθαρόαιμο Ρωσικό εσκορτ όπως γράφω και στον τίτλο. Λείπουν τελευταία τέτοια κορίτσια με την επέλαση όλων αυτών των Λατίνων.. θα την ξανά τιμήσω σίγουρα εάν δεν βρω κατι αντίστοιχο σύντομα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 21, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Niko_Like
Ανώτατος
Εγγραφή:
8 Νοε 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
120
Likes:
5.108
Πόντοι:
17.060
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, Analripper, BisexualWannabe και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού