Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 23 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 108675
Γενική βαθμολογία

4.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

4.0
Γενική συμπεριφορά

4.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Αρετη νομιζω οχι!
Συναντηση πριν αρκετο καιρο σε γνωστο ξενοδοχειο Με παρεσυραν οι διθυραμβικες κριτικες και ειδα τον εαυτο μου να ανοιγει την πορτα σε μια τυπισσα που δεν ξερω τι ειχε πιει αλλα ηταν μεταξυ υπερστροφιας και ασυναρτησιας.Στην αρχη ειχε πλακα αλλα για ποσο?Το προσωπο της ειναι εκφυλο,το σωμα μετριο στην καλυτερη περιπτωση και πλαδαρο.(Υψος δεν θυμαμαι αλλα δεν νομιζω αυτο που δηλωνει).Σιγουρα πολυ μακρια απο τις περιγραφες περι αλογου , δερμα χαλαρο και κατασπρο,στηθος μικρο και ντεκαβλε.(υπαρχουν και μικρα που εχουν σεξυ φορμα,σιγουρα οχι αυτο)Γενικα απογοητευτικη η πρωτη εντυπωση. Η δε ακατασχετη ορμητικοτητα της(υπερβολικη σε ολα)εμενα τουλαχιστον με κουρασε.Μοναδικη διεξοδος ηταν το να δωσω κυριαρχικη τροπη στη συναντηση(μου αρεσει αλλα με αλλο τυπο γυναικας συνηθως)και να υπαρξει μαουθφακ (καλο αλλα επ ουδενι εξαιρετικο) σκισιμο σε αναλ αποκλειστικα(μου το πουλησε δεν ειχα σκοπο αρχικα)και ολοκληρωση.Οπως διαπιστωσαμε(ευτυχως μετα)ειχε λερωσει λιγο και το σεντονι.Απαραδεκτο γιατι οταν ζητας αναλ και το πουλας οφειλεις να εισαι απολυτα προτοιμασμενη.Αλλοιως το αποφευγεις.Συνοψη:σπασιμο αρχιδιων ,τρικυμια στο κρανιο και εμφανιση ....
να μην τα ξαναπω!Για δευτερο γυρο ουτε καν προθεση απο την πλευρα μου.
Αυτη ειναι η πρωτη μου κριτικη.Ειμαι πολλα χρονια μελος αλλα χωρις συμμετοχη για διαφορους λογους.Ενεργοποιηθηκα τους τελευταίους μηνες .Θα ακολουθησουν και αλλες κριτικες που ωφειλω (με την καλη και την κακη εννοια)στην κοινοτητα αλλα και στα κοριτσια.Θα ειμαι παντοτε αντικειμενικος μεσα απο την υποκειμενικοτητα μου?

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 02, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
230€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Kadom
Ενεργό Μέλος
7
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 5 Sako poutsidis, Sorococo, Milfomaniac και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Αυγούστου, 2024
καλα τις διθυραμβικες κριτικες που τις ειδες?
σιγουρα εχει κ καλες κριτικες,αλλα εχει αρκετες κακες ωστε να διστασει καποιος αρκετα να την επιλεξει...
review reaction 1 Sorococo, goldenbrown28, rsotos7 και 3 άλλα μέλη
22 Αυγούστου, 2024
Απ οτι εχω καταλάβει η κοπέλα ειναι οπως την πετυχεις, εαν εχει ορεξη και ειναι νηφαλια θα κανεις καλο σεξ αλλα αν δεν ειναι ετσι θα κλαις τα λεφτα σου. Θα βγαλει και την τσοντα στο σουγκαρμπειμπς και θα δειτε εμφανησιακα πως ειναι.
Τοπ μουνι δεν ειναι αλλα δεν ειναι και ασχημη. Το δερμα της ειναι ετσι γιατι ειναι αγυμναστη και οσο περνανε τα χρονια θα χαλαρωνει.
Εγω γι αυτο δεν εχω παει γιατι ειναι ρισκο.

Υ.Γ στο Ινστα ειναι Stonorera8 απο τις φωτογραφιες καταλαβαινεις αρκετα.
Καλα γαμησια
review reaction 1 review reaction 5 Sorococo, BisexualWannabe, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
01 Σεπτεμβρίου, 2024
θα το Πω Απλα ! Η Κριτικη αυτη Δεν Βοηθησε !! Δεν βγαζει ΚΑΝ ακρη! , Τα Περισσοτερα που λες ως Αρνητικα , Σε Γενικο βαθμο τα βρισκουμε Θετικα !! Οσο για το οτι λες Οτι εισαι Παλιο Μελος... Το Προφιλ σου λεει ΝΕΟ Μελος ? Λες να εκανε λαθος το Φορουμ ? Να τρελανες το Λογισμικο......
review reaction 3 Bartender 74
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3