Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 87 10
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Η Άρτεμις από την πρώτη στιγμή που είχε φτιάξει το προφίλ της εδώ, είχε μπει στο στόχαστρο μου. Καθότι από Θεσσαλία δε μου είναι ιδιαίτερα εύκολο να πηγαίνω Αθήνα, αλλά να τώρα που ταίριαξε και κλείσαμε το ραντεβού μας στον Πρίαμο Μεταμόρφωσης.

Η συννενόηση με την κοπελα ήτανε πανευκολη. Με λίγα και to the point μηνύματα κανονίσαμε τη συνάντηση.

Ήρθε νωρίτερα και βλέπω μια γυναικάρα. Σώμα ό,τι ακριβώς βλέπετε στις πάμπολλες φωτογραφίες και βίντεο της, αυτό το απίστευτο μακρύ μαύρο μαλλί κι ένα πρόσωπο που σου βγάζει μια όμορφη αγριάδα. Είναι και στιγμές που γίνεται γλυκό.

Καθότι μη καπνιστής με φίλησε φανταστικά. Με πάθος και με γλώσσα. Όχι πεταχτά φιλιά ούτε απ'αυτά που συνηθίζουν εδώ επαρχία οι κορασίδες (που δεν ανοίγουν το στόμα οπότε φιλάς αέρα). Τα προκαταρκτικά της σε πολύ καλό επίπεδο με το στοματικό της να είναι το αποκορύφωμα. Δεν ένιωσα καθόλου δόντι, ενώ έκανε και τις απόπειρες για deepthroat. Έπειτα την περιποιήθηκα κι εγώ. Πεντακάθαρο μουνάκι που μοσχομυριζε. Βίωσα αυτό που έχετε πολύ εύστοχα περιγράψει ως κεφαλοκλειδωμα, που κάνει όταν χύνει.

Τώρα στον αγώνα δεν έχω πολλά να σας πω. Τρομερή ενέργεια από μέρους της, σκάσαμε στον ιδρώτα αμφότεροι. Ειδικά με κείνη από πάνω σε κανονικό και reverse cowgirl, έχουμε να κάνουμε με θέαμα
εσχάτης ακολασίας. Να πω επίσης ότι έκανε ακατάπαυστα κι ακούραστα squats. Σε σημείο στο τέλος να τρανταζεται όλο το κρεβάτι. Ακόμα θυμάμαι τον ήχο της κωλαρας της πάνω μου και χαζεύω. Στα τέσσερα επίσης είναι ηφαίστειο. Το ζει, συμμετέχει, σε σφίγγει με τα πόδια της και ο κωλος της πραγματικά είναι πέτρα. Το τέλος ήρθε με τη λήξη της ώρας στο στόμα της, όπου με άφησε να τρέμω από καύλα. Διακριτικά πήγε και έφτυσε στο μπάνιο.

Εννοείται της ζήτησα και πρωκτικό κάπου μετα τη μισή ώρα αλλά η κοπέλα ευγενικά αρνήθηκε λόγω της κατασκευής του...εργαλείου μου. Εννοείται σεβάστηκα τα όρια που έθεσε αλλά πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ τι ηδυπαθεια θα βιώνει οποίος κάνει μαζί της anal.

Κλείνοντας η κοπέλα δεν είναι το μοντελε,στεγνό σώμα που κάποιοι μπορεί να θέλετε. Αλλά οι υπηρεσίες της, οι τιμές της και γενικά όλος ο χαρακτήρας της(όσο μιλήσαμε διέκρινα ένα εξαιρετικό άτομο με πολύ σεβασμό σε ότι κάνει) την καθιστά μιαν εξαιρετική επιλογή.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 20, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν