Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 118 10
Call-Girls
525926
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Οτι ακριβώς λέω στο τίτλο. Εκεί που περίμενα να μπει μια γυναίκα με ενα οκ πρόσωπο. Ανοίγει η πόρτα και μπαίνει ενα πλασμα με ματαρες κωλαρα βυζαρες... Πρώτο σοκ αυτό. Είναι πολύ χαδιάρα με υπέροχο βλέμμα και φιλάει υπεροχα και με παθος. Το μουνακι της απλά είναι το απόλυτο όνειρο. Στα του σεξ τώρα πρώτος γυρος με βαθιά έντονη υπέροχη πιπα και γλύψιμο στις μπαλες. Θες να μη σταμάτησει να το κανει αλλα βλέποντας και ολα τα αλλα απο το καθρέφτη θες να σε καβαλήσει κιόλας. Πράγμα που το έκανε και επέβαλε αυτη το ρυθμό. Το τέλος δεν άργησε να έρθει και ηρθε στο στομα της. Μετα ντουζακι απο τη μερια της και εγω έπαιρνα ματι εννοείται και δε χρειάστηκε πολύ για να καυλωσω. Και πιο μεγάλη καυλα είναι η επικοινωνία της έχει χιούμορ μπορείς να μιλήσεις και να σε κανει εκτος απο το να γαμησεις να βγεις απο το βούρκο της καθημερινότητας. Δευτέρος γυρος λοιπόν και ήθελα να γλυψω πάλι αυτο το ονειρικό μουνακι. Και ενω ήθελα να τη βάλω στα 4 το μεσα μου ειπε οχι φίλε κλασικά θα το κανεις θα τη καβαλήσεις απο πάνω. Και εκει που ο ρυθμός ανεβαίνε και ζήταγε πως ακριβώς το θέλει ήρθε το ποτάμι. Συγκλονιστικο squirt. Η απόλυτη καυλα και βλέποντας αυτό τα έδωσα ολα και εχυσα μεσα στη καποτα. Και αυτό που έβλεπα ηταν ενα βλέμμα απο μερια της καυλας ,ικανοποίησης... Εκτος απο το καυλι μου εχυσε και το μεσα μου. Σε ευχαριστώ γι αυτή την υπέροχη ώρα και θα ξαναγινει σύντομα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 20, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Ιωάννα και Αντριάνα μόνο Πίπα Κώλο Εμπλοκή!!!