Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 20 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 104870
Γενική βαθμολογία

3.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

1.0
Επικοινωνία

1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Η συνάντηση έγινε το προηγούμενο Σάββατο. Έρχομαι να επιβεβαιώσω τους προηγούμενους. Η κοπέλα δεν κάνει για αυτήν την δουλειά. Έρχεται στον χώρο μου με 15 λεπτά καθυστέρηση. Ηλιακά είναι 21-22, οι φωτογραφίες είναι ακριβείς, στο πρόσωπο είναι οκ. Μπαίνει στο σπίτι και από εκεί αρχίζει το δράμα. Πρώτο φάουλ, αντί να κάτσει μαζί μου στον καναπέ πάει στον καθρέφτη και φτιάχνει τα μαλλιά της με την χτένα. Πάμε δωμάτιο βγάζει τα ρούχα της και πάει για μπάνιο. Δεύτερο φάουλ, βγαίνει από το μπάνιο, αρχίζουμε και εκεί που της γλειφω το μουνι μου κάνει ένα κουνούπι σκότωσε το. Τρίτο φάουλ, ενώ μου έπαιρνε πίπα με ρωτάει τι ώρα μπήκα. Τέρατο φάουλ σταματάει την πίπα και με ρωτάει εάν γράφω κριτικές. Η πιπα της ήταν αεροπιπα. Ο πρώτος γύρος τελειωσε όπως να είναι, με έμενα να τελειώνω στο σώμα της. Δεύτερος γύρος δεν υπήρξε γιατί μου έλεγε ότι μάλλον της ερχόταν περίοδο και ήταν όρθια χαϊδεύοντας την κοιλιά της. Εκεί είχα ξενερώσει φουλ και φαίνονταν και με ρωτάει τι εχω. Της εξηγώ τους λόγους και την συμπεριφοράς της και μου απαντάει αφού μου τα είπες μην μου γράψεις κριτική προσπαθώ κάτι μα χτίσω. Μετά προσπάθησε να μου πάρει πιπα για να τελειώσω αλλά μετά από λίγο μου έλεγε δεν έχουμε χρόνο. Της έδωσα τα λεφτά και έφυγε. Όταν έφευγε με ρωτούσε εάν θα γράψω κριτική ή όχι. Έκλεισα την κοπέλα γιατί είπε οτι έχει αλλάξει. Δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 10, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Ενεργό Μέλος
7
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Tourtouristas, KALLIMAXOS, info@123 και 33 άλλα μέλη

Σχόλια

17 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Αυγούστου, 2024
Εχυσες?
review reaction 3 hornyasfuck
20 Αυγούστου, 2024
το κουνούπι το σκότωσες τελικά ? Χμμμ;
review reaction 3 DirkDiggggler, mauros gatos(1), hornyasfuck και 7 άλλα μέλη
20 Αυγούστου, 2024
Στα 180€ βάση κριτικών του σαϊτ υπάρχουν πολύ καλύτερες όπως η mavie ,sasha7 ,dasha6 ...
Δεν μου κάνει εντύπωση που παραμένει ίδια και ας λέει αλλά...
Το χειρότερο από όσα διάβασα είναι το γεγονός ότι αντί να προσπαθήσει να φτιάξει το ραντεβού, ρωταγε για το αν θα κάνεις αρνητική κριτική Μαλακία
Αν μου λέγανε ότι πριν το μάγο δούλευε στο μετάξι να την γαμανε τα παλιά με 10€ δεν θα μου έκανε εντύπωση Καφές
review reaction 1 hornyasfuck, petran 19866266, BIG_BIG_BEN
20 Αυγούστου, 2024
Ντροπή και αισχος αυτό μόνο.
review reaction 1 hornyasfuck, BIG_BIG_BEN
20 Αυγούστου, 2024
με το κουνούπι τι έγινε? Χμμμ;
review reaction 3 mauros gatos(1), hornyasfuck
20 Αυγούστου, 2024
"ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε, μήτε την κεφαλή του "......
Επειδη μας τρελλανε στις καταχωρισεις οτι αλλαξε συνηθειες κλπ
απορω με τον μαγο , εχω γραψει και αλλες φορες , γιατι την κρατα και δυσφημιζει και την προσπαθεια των αλλων κοριτσιων ΒΛΕΠΕ Σοφια Αλεξια Βικυ Ροξυ και παλαιοτερα Αριανα Βανεσα Αμυγδαλια !!!!
review reaction 1 hornyasfuck
20 Αυγούστου, 2024
Και συ ρε φιλε βάλε καμιά κουυνουπιέρα, καλοκαίρι είναι μην τσιμπήσει το μωρό.
review reaction 3 mauros gatos(1), hornyasfuck
20 Αυγούστου, 2024
τοσες αρνητικες κριτικες εχουν γραφτει για αυτην, τις διαβασες αλλα τις εγραψες στα αρχιδια σου ? δεν μπηκες καν στον κοπο να ψαξεις αν υπαρχουν κριτικες για αυτην ? οπως και να εχει καλα να παθεις...
review reaction 1 sisax87, mauros gatos(1), petran 19866266 και 1 ακόμα μέλος
20 Αυγούστου, 2024
Θα μπορουσε ολο το σκηνικο να ειναι διαφημιση του Baygon
review reaction 3 review reaction 1 DirkDiggggler, Revlimit, petran 19866266 και 1 ακόμα μέλος
21 Αυγούστου, 2024
Πούλο Πούλο Πούλο!
Γραφείο ακούει?
Θα ακούσει επιτέλους?
review reaction 1 petran 19866266, hornyasfuck
17 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2