Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 5 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 28414
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μετά από πρόταση της Αντζυ από το τηλεφωνικό του your angels έκλεισα την νέο αφιχθησα Μιλά. Τσέκαρα φωτογραφίες πρώτα βέβαια από φάτσα, πολυ όμορφη για τα γούστα μου, με κέρδισε. Κορμι δεν μπόρεσα να βγάλω συμπέρασμα από τις φωτό αλλά με είχε κερδίσει ήδη το πρόσωπο. Τηλέφωνο πίσω στο τηλ. κέντρο και ραντεβού στο χώρο μου για μια ώρα.

Τι να πω για τη Μιλά.. Διαμαντάκι το κορίτσι, έρωτας.. Έφτασε με μια κοντή φουστιτσα διακριτική θα έλεγα με μαλλι φτιαγμένο και ελαφρι μακιγιάζ. Η κοπελα είναι όπως ακριβώς στις selfie φωτό της και είναι κατά τη γνώμη μου πολυ όμορφη και γλυκιά. Ωραίο κορμι, ψηλή με μακριά πόδια και σωστές αναλογίες.

Μπαινει μέσα, μου σκάει φιλάκι πεταχτό στο στόμα και την καλόσορίζω με παγωμένο γλυκο κρασί και νεράκι. Λεφτά έτοιμα στο τραπέζι. Έφυγε για το μπάνιο και γύρισε με σεξι μαυρα εσώρουχα μαζί με το τακούνι που φορούσε και εγώ καθιστός ένοιωσα ένα δέος. Κορμάρα το κορίτσι όλα φυσικά, στηθος κλπ, χειλάκια έχει λίγο φουσκώσει αλλά όχι υπερβολικά. Έρχεται κοντά μου και ξεκινάμε φιλιά χάδια και κατεβαίνει για πιπα. Πολυ καλή αισθησιακή πιπα με περιποίηση και στα μπαλάκια. Την περιποιήθηκα κι εγώ, ήταν πεντακαθαρη και γούσταρε παρε πολυ. Είχαμε γίνει και οι δυο τουρμπο και τη σταματάω, τη στήνω στα τέσσερα γιατί δεν άντεχα άλλο και σε δευτερόλεπτα ήρθε το τέλος.

Ολιγόλεπτο διαλλειμα με κρασάκι και λίγο κουβεντούλα. Μιλάει καλά Αγγλικά και είναι ευχάριστη παρέα. Εγώ όμως δεν κρατιόμουνα..

Ξεκινάει πάλι πιπα, την σταμάτησα μετά από λίγο και την έβαλα πάνω μου για να χαζεύω πρόσωπο και να χουφτώνω. Πολυ καλή φάση, αλλάξαμε αρκετές στάσεις στην συνέχεια και ανταποκρίθηκε πολυ καλά σε όλες.

Πέρασα σούπερ με την Μιλά, είναι ομορφο καυλακι, ορεξατη, επικοινωνιακή, για εμένα εχει όλο το πακέτο. Θα την ξαναδώ σίγουρα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
26 Νοε 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
36
Likes:
1.561
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Haris, xan4625, mancunian1986 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Αυγούστου, 2024
Promising!!!
review reaction 1 bigmountain, hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1