Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.8 14 10
Γενική βαθμολογία

9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Τι να πω τα έχω χαμένα...! Ένα πλάσμα να το έχεις δίπλα σου μόνο για την αύρα της.
Πετιτ με όμορφο σώμα (3-4 κιλά παραπάνω θα ήταν ίσως καλύτερα δεν ξέρω κιόλας...) στήθος με πολύ μικρή ρογα που είναι τσίτα,πεντακαθαρη, χαμογελαστή μέσα στην καλή χαρά έρχετε για να αποκτήσει μια νέα εμπειρία και να χαρίσει απλόχερα και αυτή από μέρος της άλλη μια.
Το μόνο πράγμα που θα ήθελα θα ήταν ένας γύρος ακόμα μιας και είχαμε κάνα μισάωρο ίσως λίγο λιγότερο χρόνο μιας και μόλις μπήκε μέσα στο δωμάτιο ούτε τα ονόματα μας δεν είπαμε. Αρχίσαμε με γλωσοφιλα και καταλήξαμε να κάνουμε στα τέσσερα απίστευτο σεξ σε όλους τους ρυθμούς. Τελείωμα στο σώμα της μιας και ήθελα να το χυσω και όχι μέσα στο πλαστικό. Μετά κουβέντα, αλλά ήταν τόσο όμορφη και μέσα στη τρελή χαρά που δεν ήθελα να της το χαλάσω. Την ακολούθησα μιας και είχα καταλάβει από την αρχή ότι δεν θα γίνει κάτι άλλο. Πέρασα φανταστικά μου θύμισε ραντεβού που έκανα πριν χρόνια όταν ήμουν νέος και υπήρχε ενθουσιασμός και από τους δύο. Έφυγε με την υπόσχεση ότι θα την ξανασυναντησω και θα έχω μαζί μου και το αγαπημένο της επιδόρπιο.!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 18, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή