Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.8 14 10
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Συνάντηση σε μία άδεια αλλά καυτή Αθήνα τις προηγούμενες ημέρες στον χώρο μου , με σχετικά εύκολο κλείσιμο ραντεβού με δύο τηλέφωνα .
Ψηλή εντυπωσιακή κοπέλα , ξανθό ίσιο μαλλάκι , γαλάζια μάτια , τυπική φατσούλα ανατολικού μπλοκ .
Έχει έρθει και παλαιότερα , εγώ δεν την έχω ξαναδεί .

Άνετη και χαμογελαστή στα πρώτα λεπτά γνωριμίας , το έχει , βοηθά η άριστη γνώση αγγλικών και η δυνατή "προϋπηρεσία" της σε άλλες χώρες , παρότι μικρή σε ηλικία .
Ακριβής η καρτέλα του γραφείου , οι φωτογραφίες και αυτές ακριβείς , αν και από κοντά με ελαφρύ μακιγιάζ το πρόσωπο είναι σαφώς καλύτερο .
Αρκετά αδύνατο σώμα αλλά καλλίγραμμο , χωρίς παρεμβάσεις , λεπτά άκρα , δέρμα βελούδινο , βυζάκια δυάρια φυσικά και ενας κώλος γεμάτος υποσχέσεις που δυστυχώς δεν δίνει . Μετά τα διαδικαστικά , κέρασμα , ματιές στα money , λίγη κουβέντα , φρεσκάρισμα ήρθε δίπλα μου μόνο με το κάτω εσώρουχο - κορδόνι κρύβοντας ντροπαλά τα βυζάκια της , με ένα χαμόγελο .... Αγγελούδι
Φιλάει διστακτικά στην αρχή , θέλει να σε μάθει , εξερευνά με τα χέρια της , χαϊδεύει . Μετά από λίγο θα δώσει γλώσσα χωρίς άλλη αναστολή .
Ρούφηξα καλά καλά τις ρώγες ώσπου πρήστηκαν και μπιμπίκιασαν .
Της αρέσει πολύ να την γλύφουν και να γλύφει , την έφαγα κυριολεκτικά , κατέβασε ζεστά εύγευστα σιρόπια . Έφαγε δύο δάχτυλα μπροστά αέρα , χωρίς να δείχνει ότι ενοχλείται , το αντίθετο θα έλεγα ...
Πίσω δεν έκανα απόπειρα , η κατάσταση ήταν πολύ τρυφερή και gfe , δεν ήθελα με τίποτα να στραβώσει .
Πίπα amateur αλλά καλή , χωρίς χέρια , περνάει και ποιο χαμηλά αλλά δεν θέλεις και πολλά βλέποντας αυτή την ομορφιά να σε πιπώνει , γίνεσαι σιδερόβεργα σε dt .
Ξεκινήσαμε με cow χαλαρό , γύρισμα mission με πόδια στο πλάι και ανέβασμα ώμους με καλές πουτσιές , γλωσσόφιλα και καυτές αναπνοές .
Στα τέσσερα , με τούς αντίχειρες μου να ανοίγουν καλά όλη την πίσω περιοχή τα είχα όλα μπροστά μου πιάτο . Ροδέλα ροζέ , μάλλον παρθένα , μουνοχειλάκια ίδιας απόχρωσης . Έδωσα ένα τελευταίο πινέλο από κάτω προς τα πάνω και μπήκα .
Στην αρχή αργά , διερευνητικά ώσπου να κουμπώσουν τα κορμιά μας και ακολούθησε αλλαγή ταχύτητας με εμένα πιασμένο δυνατά από την πλάτη της και το κορίτσι να κοντράρει με τα χέρια της στο κρεβάτι .
Άντεξε σφυρί για αρκετά λεπτά με κοφτά βογγητά γυρίζοντας κάθε λίγο στο πλάι το κεφάλι της για να με κοιτάξει .
Είχα στάξει στον ιδρώτα , με το κλιματιστικό στο 22 , όταν κατάλαβα ότι έρχομαι λυτρώθηκα . Χαχαχα!
Τελείωμα στο πρόσωπο με κλειστά ματάκια και με τα φλόκια να βγαίνουν "κομμάτια" .

Μετά τον μεγάλο πρώτο γύρο όπου άδειασα κυριολεκτικά δεν είχα δυνάμεις για δεύτερη φορά sex που τίμια προσφέρθηκε και με ρώτησε η κοπέλα .
Άραξα πασάς στον καναπέ με τσιγάρο , ποτό και αφέθηκα σε μία αριστοτεχνική μαλακία που μου έπαιξε με baby oil , πότε με χούφτα , πότε με τα λεπτά της ακροδάχτυλα , με φιλιά και πιπίλισμα πουτσοκέφαλου , μπαλαμούτι , ρούφηγμα βυζιών και γλώσσας και άδειασμα σε λαιμό - στήθος με την Σοφία να περιμένει στα γόνατα προτάσσοντας μου τα βυζουλίνια δαγκώνοντας πολύ προκλητικά τα χείλη της .

Ντουζάκια , λίγη πάρλα ακόμα με τα εσώρουχα και η ώρα του αποχωρισμού έφτασε .

Δυνατό το ουκρανάκι , μοντελοειδές , χαριτωμένο , δοτικό .
Ένα θετικό ραντεβού με μια πανέμορφη και γλυκιά κοπέλα , θα την έβλεπα πάλι σίγουρα για δίωρο + αλλά με κατάλληλες κλιματικές συνθήκες .
Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
250€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών