Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 15 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Αποφάσισα την Άννα καθώς φαινόταν αρκετά καυτή και ήταν διαθέσιμη αμέσως. Η εγκατάσταση ήταν εύκολη, ήταν σαν ένα ιδιωτικό διαμέρισμα. Έφτασα εκεί εγκαίρως και μου έστειλαν δωμάτιο και κωδικό πρόσβασης. Μπήκε μια χαρά.

Το κορίτσι δεν μιλάει αγγλικά. Δεν προσπαθεί καν. Απλώς μιλάει ρωσικά. Εντάξει, υποθέτω ότι καταφέραμε να επικοινωνήσουμε. Είναι όμορφη, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες. Ειδικά από μπροστά (πρόσωπο/στήθος/στομάχι/πόδια). Από την πλάτη (πλάτη και κώλος) δεν είναι τόσο σέξι όσο θα μπορούσαν να είναι. Θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει λίγο χρόνο στο γυμναστήριο για να αποκτήσει λίγο μυϊκό τόνο. Δεν είναι καθόλου χοντρή, πολύ αδύνατη, αλλά όχι τόσο σέξι όσο κάποια μικρότερα κορίτσια ή κορίτσια που ασκούνται.

Ξεκινά με καλή πίπα χωρίς προφυλακτικό. Το κάνει για λίγο. Τότε της λέω ότι θέλω να την πάρω κάτω. Συμφωνεί και η απόδοσή της ήταν εξαιρετική. Έβαλε τα πόδια της στους ώμους μου και πέρασε το μουνί της σε όλο μου το στόμα για να ευχαριστήσει τον εαυτό της καθώς διέρρευσα. Έδειχνε να απολαμβάνει πολύ τον εαυτό της. Μέχρι εδώ καλά.

Ωστόσο, όταν επρόκειτο για σεξ, έκανε μόνο σκυλάκι. Την ήθελα από πάνω (καουμπόισσα) αλλά μου είπε «όχι». Ειλικρινά δεν έδειχνε τόσο καλά στο σκυλάκι όπως ανέφερα. Της ζήτησα για ιεραποστολικό τουλάχιστον. Έδειχνε καλή ως ιεραποστολική αλλά άρχισε να παραπονιέται ότι ένιωθε άβολα. Προσπάθησα να τη φιλήσω και ούτε γύρισε το κεφάλι της, ούτε μου ανταπέδωσε τα φιλιά. Απλώς το «πήρε». Μετά έβγαλε τα μαλλιά της που ήταν κάτω από το κεφάλι της. Υποθέτω ότι αυτό ήταν ένα από τα πράγματα για τα οποία παραπονιόταν. Τέλος πάντων, κατάφερα να τελειώσω, αλλά δεν μου άρεσε τόσο πολύ να παραπονιέται. Κανένα άλλο κορίτσι δεν παραπονέθηκε τόσο πολύ για το ότι ήταν ιεραποστολικό.

Έτσι συνολικά είναι ένα όμορφο κορίτσι, της αρέσει να δέχεται προφορικά και αποδίδει άριστα ενώ το δέχεται. Κάνει στοματικό χωρίς προφυλακτικό, αλλά δεν φιλούσε καλά (τουλάχιστον όχι μαζί μου). Η τιμή ήταν καλή, αλλά συνολικά δεν θα την ξαναδώ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 04, 2024
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Μέλος
Εγγραφή:
10 Αυγ 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
66
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού