Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 17 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 77842
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
H αρχικη μου επιλογη ήταν η Kelly η οποία ως γνωστή "ντίβα" του γραφειου τρομάρα της , μου εριξε άκυρο 1 ωρα πριν το ραντεβου. Ετσι το γραφειο μου προτεινε εναλλακτικες και πήρα την Andrea ως safe επιλογη.

Η κοπελα εφτασε στο χωρό μου στην ώρα της με καλη διάθεση και χαμόγελο . Εχοντας να την δω 1 χρόνο εντύπωση μου προκάλεσε το νέο look της κοπέλας που δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ ιδιο με αυτο που βλέπουμε στις περυσινες φωτό. Και φυσικα δεν μιλω για την "λάμψη" ή για το make up. Οποιος πήρε την κοπέλα σε στο τελευταίο τουρ της αποκλείεται να μην παρατήρησε ότι η κοπέλα δεν εχει το μακρυ μαλλι των φωτό αλλα κοντο καρεδακι το οποιο είναι εντελως διαφορετικο.

Αναρωτιέμαι ο μεγας "γαμιασ" Ελ μουφαλβανωρ δεν το είδε ? Τόσο στραβος τελος πάντων? Αλοιθωρος είναι ή απλα παπατζας?
Προμωτορακι απο τα LIDL, το πουλεν του εμετικού ξούρα απλα διαβαζει τις προηγούμενες κριτικες και γράφει τις μαλακιες του . Δεν βάζετε καλύτερα το Chat GPT, πιο πιστευτο.

Σε ότι αφορα την ANdrea θα σας παραμπέμψω στην προηγούμενη κριτική μου για λεπτομέρειες καθως η κοπέλα διατηρει ενα πολυ καλο επιπεδο σερβις που θα ικανοποιήσει και τους πιο έμπειρους. Παιχτηκαν 3 γυροι στο 3ωρο πραγμα που ειχα να κανω πολυ καιρο αλλα λόγο της αποχης μου τωρα τελευταια εγινε εφικτο.

Για την Andrea θα μπορούσα να πω οτι είναι μια underrated επιλογή η οποια μπορεί να ανταποκριθει και μετο παραπανω στις αναγκες τον περισσοτερων απο εμας , απο αγαπούληδες εως και σε πιο σκληρους γαμιαδες.

Μπορεί να εχει μια πιο "γήινη " εμφάνιση ωστόσο Εχει ενα πολυ καλο επιπεδο social/συμπεριφοράς και σερβις/υπηρεσείες που για τα δικά μου τα γούστα προσεγγίζει το ιδανικό.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 10, 2024
Διάρκεια
3 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
500€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτατος
63
Πόντοι:
17.785
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 eridon1877, THV, xan4625 και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Αυγούστου, 2024
Πρεζάκι βρήκες την φανταστική σου γκόμενα

Ιθάκη την πήγες την Andrea για ψαράκι
review reaction 3 Bartender 74
16 Αυγούστου, 2024
"Προμωτορακι απο τα LIDL, το πουλεν του εμετικού ξούρα απλα διαβαζει τις προηγούμενες κριτικες και γράφει τις μαλακιες του . Δεν βάζετε καλύτερα το Chat GPT, πιο πιστευτο." Χαχαχα!
review reaction 3 Bartender 74, srek7
16 Αυγούστου, 2024
Τα σέβη μου Σρεκ!

Καπέλο
review reaction 1 srek7
16 Αυγούστου, 2024
+1 πολύ καλό review Έτσι!
review reaction 1 srek7
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4