Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 3 10
Call-Girls
21876
Γενική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Τρελή ζέστη έξω και αναζητώ λίγη δροσιά με την κυρία στο χώρο της ( συμπαθές, καθαρό και τακτοποιημένο airbnb, με καθαρή πετσέτα). Σώμα και πρόσωπο ακριβώς όπως τις φώτο. Αδύνατη, ψηλή με piercings και πολλά tattoo. Φορούσε ότι της ζήτησα, μιλάει ικανοποιητικά αγγλικά. Αν και προδιαθέτει για πιο άγρια πράγματα είναι πιο πολύ GFE. Σε εμένα έδωσε πολλά φιλιά με γλώσσα, πίπα με γλύψιμο και στα μπαλάκια, αλλαγή στάσεων και τίμιο τελείωμα στο σώμα της. Δεν είπε σε τίποτα όχι, δεν πήρε όμως και πρωτοβουλίες.
Το βασικό αρνητικό ότι, αν και υπήρχε χρόνος μετά τον πρώτο γύρο έβαλε τα τις πυτζάμες της αποφεύγοντας κάθε προσπάθεια για συνέχεια αν και υπήρχε χρόνος. Και σε εμένα δεν βγαίνει εύκολα λόγω ηλικίας οπότε το δεύτερο μισάωρο το πέρασε με κουβεντούλα
Το βασικό αρνητικό ότι, αν και υπήρχε χρόνος μετά τον πρώτο γύρο έβαλε τα τις πυτζάμες της αποφεύγοντας κάθε προσπάθεια για συνέχεια αν και υπήρχε χρόνος. Και σε εμένα δεν βγαίνει εύκολα λόγω ηλικίας οπότε το δεύτερο μισάωρο το πέρασε με κουβεντούλα
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Κέρκυρα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν